Langt mer for pengene

I et boligmarked hvor mange opplever usikkerhet rundt sitt eget boligsalg, er det spesielt et område hvor det stadig slås nye prisrekorder og hvor etterspørselen er stor, særlig etter familieboliger.

- Du får ganske mye mer for pengene på Landås enn midt i sentrum, sier Matias Trovik, eiendomsmegler i PrivatMegleren Syd.

- Svært mange leilighetskjøpere søker i eller like utenfor bykjernen. Her er kvadratmeterprisen betydelig høyere. I tillegg kan du i de fleste tilfeller se langt etter både balkong og gode solforhold.

Trovik peker på at den største kjøpergruppen ikke er aktivt på jakt etter bolig på Landås, men at de absolutt lar seg “lokke” på visning. Den erfarne megleren, som er blant de mestselgende meglerne på Landås, forteller om godt besøkte visninger.

- Særlig familieboliger selges for veldig gode priser om dagen. Enn så lenge er det et tilsynelatende godt marked.

Matias Trovik, Eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren Syd, forteller om stor etterspørsel etter familieboliger på Landås.

STOR ETTERSPØRSEL
Trovik forteller at høy etterspørsel og lavt tilbud skaper et selgers marked hvor prisene presses opp. Han legger til at det ikke kommer familieboliger så ofte ut for salg, og at særlig på Lægdene og Sollien, hvor det er en fantastisk utsikt oppleves det stor etterspørsel

- En av de store fordelene ved å bo på Landås er beliggenheten. Du bor på solsiden og får dermed uteområder som bader i sol sommerstid.

Foruten lavere kvadratmeterpris, inneholder området det meste du trenger i hverdagen. Det er et godt kollektivtilbud, gode turmuligheter og gangavstand til de fleste servicetilbud. Trovik opplever at de fleste som kjøper leilighet i området ofte har en tilknytning til Høyskolen og Haukeland Universitetssykehus.

- Området tiltrekker gjerne yngre kjøpere. Her får du ofte leiligheter med både balkong og gode solforhold, samtidig som det er nært sentrum. Det er noe mange ønsker, påpeker Trovik.

LOKAL MEGLER
Megleren var selv på boligjakt en stund tilbake og var aldri i tvil om hvor han ville bosette seg. Trovik forteller at han har solgt så mye boliger på Landås at han likeså godt bosatte seg der selv.

- Jeg er forelsket i Landås, er det lov å si? Det fine området, miljøet og det gode naboskapet som finnes her gjorde at også jeg «falt» for Landås, sier Trovik og legger til:

- Jeg ser på det som en stor fordel å være lokalmegler. Med årenes løp har jeg lært hvordan markedet på Landås utvikler seg, og jeg har vært med på prisstigningen som har vært i området. Jeg utvikler meg samtidig som markedet.

Idylliske Landås.

FLERE PRISREKORDER
Trovik tror det er en god kombinasjon av mye erfaring, tillit fra både kjøpere og selgere og en solid verktøykasse som har bidratt til at han har etablert seg så godt på Landås.

- Jeg har løpende, ferske interessenter hver gang jeg tar inn noe nytt på Landås. Det er klart at den som er vant til sentrumsmarkedet åpenbart opplever at du får svært mye for pengene på Landås. Slikt blir det ofte både budrunder og prisrekorder av.

Og prisrekorder har det blitt, også i et boligmarked hvor mange kjenner på en usikkerhet rundt salg av egen bolig.

- Jeg har slått to prisrekorder nylig, både i Strimmelen og Rugdeveien. Det er åpenbart at Landås er et populært område å bosette seg i om dagen.

Kontakt Matias for en hyggelig boligprat.

Flere saker

Tre råd å ta med seg inn i et nytt boligår

Boligprisen endte opp 0,5 prosent i Bergen i 2022. – Vi har hatt en god start på 2023. Basert på tidligere år mener vi at bunnen er bak oss, forteller eiendomsmegler i PrivatMegleren, Christer R. Vikebø.

Langt mer for pengene

I et boligmarked hvor mange opplever usikkerhet rundt sitt eget boligsalg, er det spesielt et område hvor det stadig slås nye prisrekorder og hvor etterspørselen er stor, særlig etter familieboliger.

Slik får du god pris for boligen i dagens marked

I et boligmarked hvor alt ikke nødvendigvis går av seg selv, kan de riktige verktøyene og den riktige megleren være utslagsgivende for et godt salg. – Jeg vil påstå at markedet er godt dersom alt gjøres rett, sier Kamilla Slettevoll, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen.

Hvordan velger jeg rett megler?

Er du som boligselgere flest så er du opptatt av å oppnå høyest mulig pris for boligen. De fleste boligselgere gjør som Forbrukerrådet anbefaler – henter inn tilbud fra flere meglere for å sammenligne. Det å deretter velge den riktige megleren, er derimot ikke alltid like enkelt.

Klassisk bygårdsperle på Møhlenpris

– De bygger ikke leiligheter helt som dette lenger, så enkelt er det. Ordene tilhører Christer Vikebø, eiendomsmegler i PrivatMegleren. Den drevne megleren har solgt noen av byens flotteste leiligheter gjennom mer enn to tiår.

Perfekt for den som vil bytte ut eneboligen

– Svært mange leter etter leilighet i bykjernen når tiden er inne for å selge eneboligen. De høye kvadratmeterprisene medfører at mange må inngå kompromiss både på størrelse og antall rom.

Toppleilighet i attraktive Møllendal

Området Møllendal har hatt en fantastisk utvikling de senere år – og i årene som kommer vil det bare bli enda bedre.

Hvordan blir høstens boligpriser?

– Det er fortsatt knapphet på boliger i Bergen, forteller eiendomsmegler Christer Vikebø i PrivatMegleren. Etter en sommer med høye boligpriser kommer Vikebø nå med sine tanker om høstens boligmarked.

Med Byfjorden som nærmeste nabo

Med sjeldne mellomrom kommer det ekstra ettertraktede boliger ut på markedet. Måseskjærveien 16 i Sandviken er blant dem.

En av Bergens beste utsikter til salgs

Det er ytterst sjeldent det dukker opp en bolig til salgs på Lyngberget. Boligene med den spektakulære utsikten videreføres ofte i generasjoner, men nå er muligheten til å sikre seg en av Bergens beste utsikter her.

Øyen i byfjorden

De mest ettertraktede boligjuvelene kommer sjelden ut på markedet. Måseskjæret 18 i Sandviken er blant dem.

Noe mange overser

Gode bilder er ofte helt avgjørende for interessen, og til slutt salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand til å se for seg hvordan de selv kan få det der.

Teknologien som finner potensielle boligkjøpere

De som ikke er aktivt på boligjakt utgjør en viktig gruppe. Her finnes det mange som er potensielle kjøpere, ofte uten at de er klar over det selv. Lenge før en bolig selges starter jobben med å finne riktig kjøper.

Dette kan være avgjørende for et godt boligsalg

Et boligsalg er ikke gjort over natten og prosessen kan ofte føles både uoversiktlig og overveldende. Inngår du derimot et godt samarbeid med en megler som bistår deg fra A-Å, kan du i større grad lene deg tilbake og følge meglerens råd og anbefalinger.

Ved sjøen, fjellet og byen

Like utenfor bykjernen i Ytre Sandviken finner man et idyllisk og barnevennlig nabolag. Og ikke minst – en fantastisk enebolig.

Hva skjer i boligmarkedet?

Etterspørselen etter familieboliger i og rundt Bergen er høy om dagen. Utbudet av rekkehus, tomannsboliger og eneboliger lar derimot vente på seg.

Ringes ned av mennesker som ønsker familieboliger

Vurderer du å selge bolig? Selg nå!

- Dersom en kunde hadde kommet til meg nå med tanker om å selge, hadde jeg virkelig anbefalt den personen å selge nå, sier eiendomsmeglerfullmektig, Terese Helle, i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen.

Eier du en familiebolig og går med tanker om å selge?

- Vi opplever en uvanlig stor etterspørsel etter familieboliger, sier eiendomsmegler Sivert Severinsen i PrivatMegleren Åsane.

Skyhøy etterspørsel etter familieboliger

I nesten alle områder er det mangel på familieboliger. – I år er det eksepsjonelt lite av denne typen boliger på markedet, sier eiendomsmegler og daglig leder Tom Jørgensen i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen.

Lange lister med interessenter på akkurat denne boligtypen

Dagens boligmarked er sterkt preget av at tilbudet er lavt og etterspørselen er høy. Flere meglere rapporterer om lange lister med interessenter som nærmest står i kø for å kjøpe familiebolig.

Kom i gang tidlig med valg av megler

Markedet er sultefôret på familieboliger og etterspørselen er skyhøy. Går du med tanker om å selge er det lurt å begynne med planlegging av salget allerede nå.

Eier du en familiebolig og går med tanker om å selge?

- Vi opplever en uvanlig stor etterspørsel etter familieboliger, sier eiendomsmegler Sivert Severinsen i PrivatMegleren Åsane.

Skyhøy etterspørsel etter familieboliger

I nesten alle områder er det mangel på familieboliger. – I år er det eksepsjonelt lite av denne typen boliger på markedet, sier eiendomsmegler og daglig leder Tom Jørgensen i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen.

Oppskriften på en god boligreise

– Hele 67 prosent av nye kunder kommer etter anbefaling fra andre som enten har kjøpt eller solgt bolig gjennom en av våre meglere, sier Stine Larsen, megler og partner i PrivatMegleren.

Hvordan velger jeg rett megler?

Er du som boligselgere flest så er du opptatt av å oppnå høyest mulig pris for boligen. De fleste boligselgere gjør som Forbrukerrådet anbefaler – henter inn tilbud fra flere meglere for å sammenligne. Å velge den riktige megleren, er derimot ikke alltid like enkelt.

Et lunt hjem med praktisk beliggenhet for hele familien

Et boligbytte ligger ofte i kortene når to blir til tre og etter hvert kanskje fire. Christer R. Vikebø, megler i PrivatMegleren, forteller at barnefamilier flest har de samme kriteriene på toppen av listen.

Noe mange overser

Gode bilder er ofte helt avgjørende for interessen, og til slutt salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand til å se for seg hvordan de selv kan få det der.

Fra usolgt til solgt

Valg av megler kan være komplisert. Det er mange meglere å velge mellom og mye å tenke på. Men hva er egentlig viktig når du skal velge megler?

Høstjakt på familiebolig

Det må ikke være sommer og sol for at du skal oppnå en god pris for boligen. Høsten har faktisk vist seg å være en svært god tid for å treffe blink både med kjøp og salg av familiebolig.

Oppnå boligdrømmen med utleie

Mange tenker ikke over de økonomiske fordelene ved kjøp av bolig med utleiedel. Det forteller Christer R. Vikebø, partner og megler i PrivatMegleren.

Betaler ingenting før boligen er solgt

– Vi hjelper deg med å klargjøre det fremtidige boligsalget, uten at det koster deg noe. Du betaler ingenting før boligen er solgt, sier Endre Bleie Haagensen i PrivatMegleren.

Drømmebolig i magiske omgivelser

Idyllisk og usjenert, to ord som beskriver eiendommen i Åstveitveien 62 godt. Her kan du trekke deg tilbake på den romslige terrassen og nyte panoramautsikten over Eidsvågen.

Tjenesten som hjelper deg å kjøpe den boligen du drømmer om

– Alle er opptatt av å gjøre et godt boligsalg. Hvorfor skal man ikke være opptatt av å gjøre et tilsvarende godt boligkjøp?

Et viktig valg for boligselger

Er du som boligselgere flest så er du opptatt av å oppnå høyest mulig pris for boligen. De fleste boligselgere gjør som Forbrukerrådet anbefaler – henter inn tilbud fra flere meglere for å sammenligne. Det deretter å velge den riktige megleren, er derimot ikke alltid like enkelt.

Dette er kjøpsmegling: bedre boligkjøp med en megler på din side

Har du sett Boligjakten på TV3? I hvert program får boligkjøpere hjelp til å gjøre et godt valg i boligmarkedet. Men visste du at også du kan få hjelp til boligkjøpet?

Oppskriften på en god boligreise

– Hele 67 prosent av nye kunder kommer etter anbefaling fra andre som enten har kjøpt eller solgt bolig gjennom en av våre meglere, sier Stine Larsen, megler og partner i PrivatMegleren.

Derfor er denne bygårdsleiligheten ekstra attraktiv

– Det er ikke uvanlig at bygårdsleiligheter pusses opp. At hele bygg rehabiliteres, hører derimot til sjeldenhetene. Slik gir ekstra attraktive leiligheter.

Boligdrøm for barnefamilier

Boligbytte tvinger seg gjerne på når to blir tre og etter hvert kanskje fire. Christer R. Vikebø, megler i PrivatMegleren, forteller at barnefamilier flest har de samme kriteriene på toppen av listen.

Tidløs luksus ved Nordåsvannet

Eksklusivt, tidløst og praktfullt er tre ord som beskriver leilighetene i Marmorhagen. Her er det ikke spart på noe – og det er fortsatt mulig å sikre seg en leilighet.

Noe mange overser

Gode bilder er ofte helt avgjørende for interessen, og til slutt salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand til å se for seg hvordan de selv kan få det der.

Selger luksusdrømmen til stadig flere

Ingen eiendomsmeglere selger flere eiendommer i høy prisklasse enn PrivatMegleren. Faktisk står PrivatMegleren alene for rundt annenhver boligsalg over tolv millioner kroner i Bergen i 2021.

Leilighet langs bybanen må ikke være dyrt

For både barnefamilier og voksne er det praktisk med leilighet med gangavstand fra bybanen. Ulempen er at leiligheter i nybygg langs skinnegangen har høy kvadratmeterpris, noe som gjerne resulterer i kompromiss på størrelse og antall rom.

Et barndomshjem ved sjøen

Sjelden har etterspørselen etter eneboliger i Bergen vært større. Stadig flere ser etter ny bolig – men hva er egentlig kriteriene for en drømmebolig?

HVORDAN VELGE MEGLER?

Er du som boligselgere flest så er du opptatt av å oppnå høyest mulig pris for boligen. De fleste boligselgere gjør som Forbrukerrådet anbefaler – henter inn tilbud fra flere meglere for å sammenligne. Det å deretter velge den riktige megleren, er derimot ikke alltid like enkelt.

Eventyrlig start for PrivatMeglerens nyeste talent

Una Helen Thoresen gjorde sitt første salg for PrivatMegleren allerede første dag på jobb 1. mars i år. Siden den gang har hun i snitt solgt en bolig annenhver dag.

Selger den praktfulle drømmeboligen

I 40 år har Aud Søilen og Rolf Brunstad laget gode minner i huset i Nils Langhelles vei 68. Nå ser de at tiden er inne for at en ny familie skal få skape sine minner her.

Ærverdig villa med historisk sus

Fra «Skjoldbu» kan du nyte utsikten over Nordåsvannet mens historien til eiendommen runger i veggene. Nå kan den praktfulle boligen og den herlige hagen bli din.

Enorm etterspørsel etter familieboliger

En sjelden anledning

Sjelden har etterspørselen etter eneboliger i Bergen vært større. Stadig flere ser etter drømmeboligen, men hva er egentlig kriteriene for en drømmebolig?

Ikke utsett boligsalget

Fuglene kvitrer, våren er her og det samme er høysesongen for boligsalg. Det gode markedet fra i fjor har vedvart og etterspørselen etter boliger er fortsatt høy.

Langt mer leilighet for pengene

– Svært mange leter etter bolig i bykjernen hvor kvadratmeterprisen er på det høyeste. Ofte medfører det å inngå kompromiss både på størrelse, antall rom og beliggenhet.

Fra usolgt til solgt

Valg av megler kan være komplisert. Det er mange meglere å velge mellom og mye å tenke på. Men hva er egentlig viktig når du skal velge megler?

Til topps i PrivatMegleren: – Jeg elsker jobben min!

Mona Larsen er kåret til årets eiendomsmeglerfullmektig i hele PrivatMegler-kjeden. Fra kontoret i Fana er hun klar på hva som må til av innsats for å havne i toppen.

Småbarnsfamiliens BOLIGDRØM

Boligbytte tvinger seg gjerne på når to blir tre og etter hvert kanskje fire. Noen ganger blir også to familier én. Det kan være mye å holde orden på når du skal finne riktig bolig og beliggenhet.

– Vi ser hvor mye hjelp folk trenger

Har du sett Boligjakten på TV3? I hvert program får boligkjøpere hjelp til å gjøre et godt valg i boligmarkedet. Men visste du at også du kan få hjelp til boligkjøpet?

- Vi ser hvor mye hjelp folk trenger

Har du sett Boligjakten på TV3? I hvert program får boligkjøpere hjelp til å gjøre et godt valg i boligmarkedet. Men visste du at også du kan få hjelp til boligkjøpet?

Svært godt hyttemarked på Geilo

Hyttemarkedet har vært svært godt siden sommeren i fjor, og farten ser ikke ut til å avta med det første. Pandemien har ført til at nordmenn flykter til nye paradis og særlig fjellparadiset frister mange.

Boligfotografens beste råd

Gode bilder er ofte helt avgjørende for interessen, og til slutt salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand til å se for seg hvordan de selv kan få det der.

Enorm etterspørsel etter familieboliger

Boligåret er allerede godt i gang og det starter som fjoråret sluttet – med «boligmangel». Ifølge eiendomsfullmektig Endre B. Haagensen i PrivatMegleren er etterspørselen etter familieboliger enorm.

Betaler ingenting før boligen er solgt

– Vi hjelper deg med å klargjøre det fremtidige boligsalget, uten at det koster deg noe. Du betaler ingenting før boligen er solgt, sier Kamilla Slettevoll i PrivatMegleren.

Boligfotografens beste råd

Gode bilder er ofte helt avgjørende for interessen, og til slutt salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand til å se for seg hvordan de selv kan få det der.

Gjør det enklere å flytte

Det finnes ingen tvil. Folk ønsker ikke bare hjelp til boligsalg, de vil også ha bistand i flytteprosessen.

Boligannonsen som finner kjøperen

Den største gruppen potensielle boligkjøpere er faktisk ikke de som aktivt leter etter ny bolig.

TRYGT BOLIGSALG MED SALGSGARANTI

Ni av ti som selger bolig gjennom PrivatMegleren anbefaler venner og bekjente å gjøre det samme.

Dette er kjøpsmegling

Har du sett Boligjakten på TV3? I hvert program får boligkjøpere hjelp til å gjøre et godt valg i boligmarkedet. Er du oppmerksom på at det ikke bare er på TV man kan få hjelp? Du kan faktisk få hjelp når du skal kjøpe bolig i Bergen og omegn.

Gjør et godt boligkjøp

Har du sett Boligjakten på TV3? I hvert program får boligkjøpere hjelp til å gjøre et godt valg i boligmarkedet. Er du oppmerksom på at det ikke bare er på TV man kan få hjelp? Du kan faktisk få hjelp når du skal kjøpe bolig i Bergen og omegn.

Hemmeligheten bak et godt boligkjøp

Du har kanskje sett Boligjakten på TV? Programmet der meglere hjelper kjøpere med å gjøre gode boligkjøp? – Visste du at du også kan få tilsvarende hjelp når du skal kjøpe bolig?

Tjenesten der boligkjøpere også får hjelp til kjøp

Alle er opptatt av å gjøre et godt boligsalg. Hvorfor skal man ikke være opptatt av å gjøre et tilsvarende godt boligkjøp?

Tjenesten der boligkjøpere også får hjelp til kjøp

– Alle er opptatt av å gjøre et godt boligsalg. Hvorfor skal man ikke være opptatt av å gjøre et tilsvarende godt boligkjøp?

Fotografens beste råd

Skal du oppnå det beste resultatet ved salg av bolig kan ingenting overlates til tilfeldighetene. Kvaliteten på bildene som tas er en viktig faktor. – Dette overser svært mange når det skal selge bolig.

Spår godt novembermarked: - Selg boligen nå

Svært mange antar at det er en dårlig idé å selge mot slutten av året og utsetter salget til januar. Det er derimot flere gode grunner til å ikke utsette boligsalget.

Denne drømmeutsikten kan bli din

En av byens aller beste utsikter er nå til salgs. I tillegg får du både Byfjellene og Bergen sentrum som to av dine nærmeste naboer.

HVORDAN VELGE MEGLER?

De fleste boligselgere er opptatt av å oppnå høyest mulig pris for boligen, og henter gjerne inn tilbud fra flere megler. Å deretter å velge den riktige megleren, er ikke alltid like enkelt.

Slik velger du riktig megler

Som boligselger ønsker du høyest mulig pris. Likevel tar mange boligselgere svært lett på valget av eiendomsmegler. Her er noen råd om hva du absolutt bør unngå.

Bergens dyreste eiendommer

Det er nok ikke tilfeldig at det er PrivatMegleren som står for prisrekordene når det kommer til omsetning av eiendommer i høy prisklasse i Bergen. Det mest kjente salget er kanskje Hopnesvegen 120, som i sin tid ble solgt for 41 millioner kroner til bergensartisten Kygo.

Koronatiltak i boligmarkedet

– Vår jobb er ikke bare å oppnå en høy pris for boligen, vi skal også sørge for at man trygt kan bevege seg i boligmarkedet uten å være bekymret for smitte, forteller faglig leder i PrivatMegleren Lars Albertsen.

Beliggenhet er mer enn solforhold – gode idrettslag gir gode nabolag

Når man kjøper ny bolig blir man gjerne del av et nytt nabolag. I Ytre Sandviken samler idrettslaget nærmiljøet og knytter menneskene tettere sammen.

SLIK VELGER DU RIKTIG MEGLER

Som boligselger ønsker du høyest mulig pris. Likevel tar mange boligselgere svært lett på meglervalget. Her er tabbene du bør unngå.

DET BARNEFAMILIER SER ETTER

Boligbytte tvinger seg gjerne på når to blir tre og etter hvert kanskje fire. Noen ganger blir også to familier én. Det kan være mye å holde orden på når man skal finne riktig bolig og beliggenhet.

CHRISTINA RUSAAS DRØMMER OM FUNKISHUS I SJØKANTEN

Som travel nybygg-megler, er det i byfjellene Christina Fosse Rusaas henter sin energi.

God megling gir en vinn-vinn situasjon

Aksel Innvær er en dedikert, målrettet og profesjonell megler - som har mareritt om å flytte fra nedre Nattland.

Marthe får fortsatt adrenalinkick av jobben

Etter elleve år i bransjen legger Marthe Brenden fortsatt like mye sjel i hvert salg.

Fornøyde kunder gir meg energi

En travlere salgssommer enn normalt holder Kamilla Slettevoll på kontoret, men én uke på rundreise på vestlandet skal hun unne seg.

Anna Marie Weel får brukt konkurranseinstinktet sitt hver dag på jobb

Til daglig slår hun prisrekorder i boligmarkedet, men en tur over Vidden med gode venner slår det meste for Weel.

Stian Grøtte er «sirkushesten» som elsker å hjelpe

Selv har eiendomsmegleren bygget drømmehuset, nå hjelper han andre med boligdrømmen.

VILLA AMTMANN SLO ALLE FORVENTNINGER

I mars ble det spådd nedgang for nybyggmarkedet. PrivatMegleren Nyeboliger Bergen viser nå sterk oppsving med Barlindhaug Eiendom AS sitt nye prosjekt.

SJELDEN PERLE TIL SALGS: Prakteiendom med historisk sus ytterst i havgapet

Det er langt mellom fritidsboligene som selges i skjærgården, og iallfall langt mellom eiendommer som ærverdige Vardøyna 20. Her har du fri sikt til storhavet, egen sjølinje med naust og en bolig fra 1885 hvor detaljer og historie er usedvanlig godt bevart.

SLIK VELGER DU RIKTIG MEGLER

Som boligselger ønsker du høyest mulig pris. Likevel tar mange boligselgere svært lett på meglervalget. Her er tabbene du bør unngå.

ENEBOLIG SOLGT 1,4 MILLIONER OVER PRISANTYDNING

– Svært mange er på jakt etter familieboliger, jeg hadde ikke gruet meg for å selge nå, forteller eiendomsmegler Stine Larsen i PrivatMegleren.

Betaler ingenting før boligen er solgt

Vi hjelper deg med å klargjøre det fremtidige boligsalget, uten at det koster deg noe.

INTET SALG, INGEN REGNING

Vi hjelper deg med å forberede et fremtidig boligsalg, uten at det koster deg noe. – Du betaler ingenting før boligen er solgt, sier Christer R. Vikebø i PrivatMegleren.

BØR MAN SELGE BOLIGEN NÅ ELLER VENTE?

Det er liten tvil om at dagens situasjon påvirker det meste. Boligmarkedet er intet unntak. Både kjøpere og selgere er usikker på hvorledes de skal forholde seg.

TIL TOPS MED BRENNENDE ENGASJEMENT

I hard konkurranse med eiendomsmeglerfullmektige i PrivatMegleren i Norge, kunne Christina Rusaas fra Bergen skilte med pallplassering for 2019. Nå er tiden som fullmektig over og hun er ikke i tvil om hva som skal til for å hevde seg i toppen som eiendomsmegler.

Boligsalg under coronautbruddet

– Vi innfører nå tiltak for at vi skal kunne bistå boligselgere og -kjøpere under coronautbruddet, forteller faglig leder i PrivatMegleren Lars Albertsen.

PrivatMegleren lanserer ny tjeneste som gjør det enklere å flytte

Det er ingen tvil. Folk ønsker seg en behagelig opplevelse når de skal flytte. Både ved selve flyttingen, organiseringen før, under og etter. Derfor lanserer PrivatMegleren en helt ny tjeneste som gjør det enklere å flytte: Boligbytte.

LØNNSOMT Å TENKE PÅ FØR DU SELGER BOLIGEN

Hva bør du tenke på når du skal selge boligen din? Vi har spurt Jostein Mo, en av Bergens mestselgende eiendomsmeglere.

SELGER HYTTEDRØMMER PÅ FJELLET

I ti år hadde Ådne Holestøl Hognerud langrennskiene på beina og riflen på ryggen. Når vi møter den avtroppende skiskytteren, sitter han i skibuksen på kontoret, og treffer blink på helt andre områder.

FØLELSEN AV EN GOD BOLIGHANDEL

Boligen er gjerne det dyreste du eier. Når tiden er inne for å selge, vil du være sikker på at forutsetningen for å oppnå et godt resultat er tilstede. Eiendomsmegler Marthe Brenden i PrivatMegleren er tydelig på hva boligselgere burde forvente av en megler.

Be flere meglere om tilbud - meglerens beste råd

Skal du selge bolig bør du sette av tid på å finne riktig megler. Ifølge advokat og megler Lars Albertsen i Privatmegleren, er det vel verdt tiden du anvender.

DETTE ER KJØPSMEGLING – lønnsomme råd på veien

Ved salg av bolig er man opptatt av å velge riktig megler. Men visste du at et godt meglervalg ved kjøp av bolig også kan bli svært lønnsomt?

Neste generasjons boligannonse - Finner kjøperen som ikke finner boligen din

Lenge før boligen selges starter jobben med å finne riktig kjøper. Faren for at en potensiell budgiver går glipp av boligen er langt mer avgjørende for salgssummen enn folk flest liker å tro.

ARKITEKTONISK PERLE PÅ KALFARET

I et av byens fi neste strøk fi nner vi et hus i særklasse. Det fi nnes få bygninger som denne, og nå kan eiendommen i Kalfarveien 69A bli din.

SVÆRT VERDIFULLT FOR BOLIGSELGERE

- Vi tror at trygghet har en høy verdi for den som skal selge bolig. Av den grunn ønsker vi å bidra til å fjerne usikkerhet så godt det lar seg gjøre.

PLANER OM BOLIGSALG? Derfor bør du ikke vente

Går du med planer om å selge bolig til våren? Ikke vent for lenge med å starte forberedelsene.

Slik blir boligåret 2020

Boligprisene i Bergen kan ikke skryte av noen himmelferd i 2019, men hva med 2020? Vi har tatt en prat med en av byens mest erfarne meglere, Christer Vikebø, Daglig Leder og eier i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen, om boligpriser, renter, mennesker, teknologi og salgsgaranti.

GODE RÅD VED BOLIGBYTTE

Hva vi kjøper og hvordan vi selger i boligmarkedet kan påvirke både trivsel og økonomi. Vi har bedt en av Bergens mest erfarne meglere, Tom Jørgensen, om hans beste råd ved boligbytte.

PrivatMegleren ÅPNER NYTT KONTOR PÅ GEILO

Fra 14. desember vil eiendomsmeglerne ved Herland Eiendom Geilo bli en del av PrivatMegleren.

DERFOR BØR DU BRUKE TID PÅ MEGLERVALGET

– Når boligformuen skal forvaltes, er flertallet tjent med å ikke ta for stor risiko.

SMARTERE BOLIGHANDEL I 2020

– Stadig flere oppdager fordelene av å ha med seg erfarne mennesker under hele bolighandelen, fra kjøp til salg. Faktisk viser undersøkelser at over halvparten ønsker bistand.

En ny bydel i sjøkanten

Få om noen selger flere boliger i Damsgårdssundet enn Kamilla Slettevoll i PrivatMegleren. Personlig har hun en sterk tro på området, noe som også skinner igjennom når hun selger bolig her.

VINNERMENTALITET

Du har sikkert hørt ledere svare på hva som er nøkkelen til suksess: «ansett dyktige mennesker og kom deg ut av deres vei». – Jeg tror ikke det nødvendigvis stemmer i 2019, sier Christer Vikebø, partner i PrivatMegleren.

SALGSGARANTI - trygghet for ønsket resultat

Om megleren du velger ikke er i stand til å oppnå en pris du vil akseptere, ønsker du ikke sitte igjen med en regning for en jobb som ikke er gjort. Ifølge Olav Fretland, eiendomsmegler i Privatmegleren Vikebø & Jørgensen, er dette likevel tilfelle for en rekke boligselgere.

Kjempegevinst eller helt bortkastet – DETTE ER LØNNSOM OPPUSSING

Det er noen investeringer man bør gjøre i forkant av et boligsalg, som viser seg å være ekstremt lønnsomt. Her er det viktig å gjøre riktig prioritering. Det er nemlig noen ting man absolutt bør la være å gjøre.

Årets høstjakt på familiebolig er i gang

Det må ikke være sommer og sol for at du skal selge boligen din. Høsten har vist seg å være en god tid for å treffe blink med kjøp og salg av familieboliger.

Her ser morgendagens NYE boliger dagens lys

Med god margin er PrivatMegleren Nyeboliger den største megleren på nybygg i Bergen. Det er kanskje ikke tilfeldig?

«Million dollar listing» Bergen

I Bergen er det i 2019 satt to prisrekorder for bolig – begge med PrivatMegleren som avsender. Så hva kreves når boliger i øvre del av markedet skal selges?

Viktig for enhver boligselger – VI ER ALLE REDDE FOR Å TAPE

I priskonkurransen velger enkelte meglerforetak å skjære produktet til beinet. PrivatMegleren går motsatt vei. En av byens mestselgende meglere, Kamilla Slettevoll, er overbevist om at filosofien kommer boligselgeren til gode.

BOLIGMARKEDETS «HEMMELIGHET»

Mange klarer ikke å dy seg når drømmeboligen først dukker opp. De legger inn bud, selv om de egentlig ikke er på boligjakt.

Dette er viktig for boligselgere på Askøy

At lokal kunnskap er viktig er ingen hemmelighet, det er også årsaken til at PrivatMegleren nå har ansatt Ørjan Lundal. Den erfarne megleren er oppvokst på Nordre Haugland og har gjennom årene opparbeidet seg et solid fotfeste i boligmarkedet på Askøy.

HARMONISK HERSKAPELIGHET PÅ SEIERSBJERGET

«For et fantastisk hus dere har», får Nadia og Oliviero stadig høre av vennene sine. Nå kan prakthuset på Bergens flotteste berg bli ditt.

Sivert får ikke rush av å selge de dyreste boligene i Åsane

Sivert Severinsen forlot Marton til fordel for PrivatMegleren. Nå er megleren fra Åsane tilbake der han trives best – ute i felt, i Åsane.

I sommer er han både eiendomsmegler, forlover og friluftsmann.

Matias Trovik lever av nettverket og rennomèet sitt i en bransje med hard konkurranse.

For Ådne Horn har eiendomsmegling blitt en livsstil

Eiendomsmegleren henter mye energi fra fornøyde kunder og gode kollegaer.

– Meglerjobben i seg selv gir meg energi

Aksel Innvær er en dedikert, målrettet og profesjonell megler - som har mareritt om å flytte fra nedre Nattland.

– Den beste følelsen i verden er når kunder sier de ikke kan få takket oss nok

Jostein Mo er stå-på-megleren som henter energi fra å spise riktig, trene regelmessig – og se fotball.

Arild gjør alt for at boligselgere skal få best mulig betalt for boligen sin

Arild Vikøyr merker at interessen øker fra flytteklare bergensere. Han gleder seg til den nye veien åpner, og ikke minst til å vise frem boligperlene på Os til mange flere.

Christina Rusaas drømmer om funkishus i sjøkanten

Som travel nybyggmegler, er det i byfjellene Christina Fosse Rusaas henter energi.

Stine Sandvik får fremdeles adrenalin-kick av budrunder

Møt Stine Larsen Sandvik. Kvinnen som har omsatt boliger for flest millioner kroner i Norge.

Kvalitetssikring trygger bolighandelen

Norge har verdens strengeste regler for eiendomsmegling. Likevel har PrivatMegleren i Bergen valgt å ta regelverket ett steg lenger. Resultatet er at selskapene ikke har en eneste fellende tvistesak i meglerklagenemden de siste tre årene.

En NY type eiendomsmegling

Hva er riktig pris for boligen? Husket du å sjekke alt som var vesentlig før du ga budet? Er dette egentlig boligen du drømmer om?

Dette er superlaget bak meglerne

Norge har verdens strengeste regler for eiendomsmegling. Andrelinjen i PrivatMegleren vokter kvaliteten og gir meglerne tid til å planlegge og gjennomføre det beste salget av boligen.

KJEMPEGEVINST ELLER HELT BORTKASTET? DETTE ER LØNNSOM OPPUSSING

Skal du selge bolig kan noen investeringer, være svært lønnsomme i forkant. Men legg pengene i riktige valg. Noen ting bør du absolutt la være å gjøre.

Inkluderende idrett i Sandviken

Når man kjøper ny bolig blir man gjerne del av et nytt nabolag. I Ytre Sandviken samler idrettslaget nærmiljøet og knytter sammen menneskene.

Tid for salg av enebolig!

Det har lenge vært enorm etterspørsel etter familieboliger i Bergen. Det er ikke nok boliger for salg til å kunne dekke behovet. Dette resulterer i stigende priser på familieboliger og rekkehus

Boligpriser er ferskvare

Vet du egentlig hva boligen din er verdt?

Sjelden perle til salgs i sjøkanten på Måseskjæret – Boligen fremkaller feriefølelsen

Med sjeldne mellomrom kommer de mest ettertraktede boligjuvelene ut på markedet. Måseskjæret 28 i Sandviken er blant dem

Sentrumsleilighet solgt 1,7 millioner over prisantydning

Boligprisene i Bergen steg med 1,8 prosent i mars. Aller størst var etterspørselen etter større sentrumsleiligheter.

Slik får du toppkarakter i salg av studentbolig

For de som vurderer å selge en studentvennlig bolig, er det smart å starte planleggingen nå.

På boligjakt? Slik unngår du å kjøpe «katta i sekken»

For de aller fleste er boligkjøp den største investeringen de gjør i livet, men mange kommer uforberedt på visning. Løsning? Dropp sjekklisten du har lastet ned fra nettet, og ta med deg en megler på visning i stedet.

DIGITAL PAPIRANNONSE

Det er ingen tvil om at annonsering av bolig er en vesentlig del av et godt salg. I en tid med stadig mer digitalisering er kanskje ikke PrivatMeglerens nyeste løsningen overraskende: papirannonsene «digitaliseres».

KJØPSMEGLING - viktig å innovere riktig

Sjelden har næringslivet vært mer opptatt av å tenke nytt. Privatmegleren er intet unntak, selskapet har som mål å lede an når det kommer til å tråkke opp nye stier i boligmarkedet. Etter måneder på tegnebrettet, lanseres nå kjøpsmegling.

De beste resultater krever de beste menneskene – også i 2019

Meglere sparer boligselgere for verdifull tid, men produkt og kunnskap er det viktigste i leveransen. Dette kan ikke automatiseres, og derfor vil megleryrket fortsette å leve i beste velgående.

Blant Norges beste

Da Ådne Arild Horn ble kontaktet av PrivatMegleren, sluttet han i jobben på dagen. Siden den gang har han utviklet seg til å bli en av landets mest omsettende eiendomsmeglerfullmektiger. I et marked preget av hard konkurranse, er han en av få som virkelig har lykkes.

Fra usolgt til solgt

Thomas Rabben (27) kjøpte ny leilighet i Bergen, men fikk ikke solgt den gamle. Løsningen viste seg å være Matias Trovik og PrivatMegleren.

Kom i gang med boligsalget

Går du med planer om å selge bolig i løpet av våren? Ikke vent for lenge.

Verdens beste boligannonse?

– Boligsalg er ikke hva det en gang var, sier Anders Sagenes, daglig leder i PrivatMegleren Vest. I norske hjem sitter tusenvis av potensielle boligkjøpere. Men det vet de kanskje ikke selv enda.

Selger villadrømmen på Søreide: – Det har vært et eventyr å bo her

Det var boligkjærlighet ved første blikk for ekteparet Gunnar Haaland og Sissel Aarbakke da de oppdaget perlen på Søreide. Nå kan den fortryllende villaen bli din.

Boligsalg: digital annonsering som virker

Annonseverktøyet KLiKK er bygget på svært avansert teknologi. Det eneste du egentlig trenger å vite, er at det faktisk virker.

Nytt år, nye budrunder

Bergen gikk hardt ut fra start i boligåret 2018, prisoppgangen på 3,9 prosent var høyest i landet.

Te bydn med mjelk

Skal du selge bolig i løpet av 2019?

– Det er langt klokere å kontakte megler når de første tankene om boligbytte begynner å melde seg, enn å ta kontakt etter at du har kjøpt ny bolig.

Selge bolig i 2019?

Skal du selge bolig på nyåret, bør du bruke tid på å finne riktig megler. Ifølge advokat Lars Albertsen i Privatmegleren, er det gull verdt.

Marthe har eiendomsmegling i blodet

Med en far som drev meglerforetak, har Marthe Brenden levd en eiendomsmeglers hverdag nesten hele sitt liv. Nå tar hun megling til nye høyder med PrivatMegleren.

Disse fem tipsene gjør at du får høyest mulig pris for boligen din

Har du hørt om eiendommen som gikk skyhøyt over takst, var fullstappet på visning eller ble kuppet til en eventyrpris?

Kjempegevinst eller helt bortkastet - dette er lønnsom oppussing

Skal du selge bolig kan noen investeringer være ekstremt lønnsomme i forkant. Men legg pengene i riktige valg. Noen ting bør du absolutt la være å gjøre.

Vinnerskalle

Vi har alle hørt en leder svare på hva som er nøkkelen til suksess: «ansett dyktige mennesker og kom deg ut av deres vei». – Jeg tror den tankegangen er feil i 2018, sier Christer Vikebø, megler og partner i PrivatMegleren.

Bergens dyreste eiendommer

Det er ikke tilfeldig at den dyreste leiligheten og den dyreste enebolig som noensinne er solgt i Bergen, er solgt av PrivatMegleren. Nylig sprengtes Tom Jørgensen selskapets gamle prisrekord, da han solgte Hopnesvegen 120 for 41 millioner kroner.

Årets høstjakt på familiebolig er i gang

Det må ikke være sommer og sol for at du skal selge boligen din. Høsten har vist seg å være en god tid for å treffe blink med kjøp og salg av familieboliger.

Fra shipping i tankene til megling i hjertet: Møt PrivatMeglerens siste ansettelse

PrivatMeglerens siste ansettelse gir vind i seilene. Det skulle bare mangle ettersom megleren har gått på “salgsskole” siden 10-årsalderen.

Herskapelig boligdrøm

For over 100 år siden bygget direktør Jürg Clausen en stasbolig med egen park til seg seg selv og familien. Nå kan den prakteiendommen bli din, enten du er direktør eller ikke.

Et sterkere og sunnere nabolag

I Ytre Sandviken samler Idrettslaget Sandviken nærmiljøet og knytter sammen menneskene til et sterkere og sunnere nabolag.

Helt Privat: Terje Bach er bygdegutten som slo seg opp i byen

En tilfeldighet førte til at Terje Bach ble eiendomsmegler i 2004. Siden den gang har han ikke sett seg tilbake.

Stine Sandvik får fremdeles adrenalin-kick av budrunder

Møt Stine Larsen Sandvik. Kvinnen som har omsatt boliger for flest millioner kroner i Norge.

Einar Strand jobber effektivt og strukturert. Det har gitt formidable salgstall.

På 15 dager solgte han 20 boliger. Møt eiendomsmegleren som går under kallenavnet «Kongen av sentrum».

Karianne Igelkjøn synes visninger er noe av det kjekkeste med jobben, gitt at de er fri for slanger!

På få år har Karianne Igelkjøn bidratt til at PrivatMegleren Nyeboliger i dag er Bergens største selskap innen omsetning av nye boliger.

Eivind Markhus tar gjerne en tur på Fløyen før han skal holde visning

Som travel megler gjennom 15 år, er det på ellet Eivind Markhus henter sin energi. I sommerserien «Helt Privat» blir vi bedre kjent med eiendomsmeglerne i PrivatMegleren.

En perle «på toppen av verden»

I 2009 sto en helt unik bolig ferdig i Hordvik. Megler Christer Vikebø vedgår at det fort går inflasjon i ord som unik og særpreg i hans bransje, men er sikker på at boligen i Olderkjerret 139 har gjort seg fortjent til begge to.

Et studie i studentboligsalg

Den hektiske tiden for salg av studentvennlige boliger er i gang. Fantes det et studie i salg av studentvennlige boliger, ville Einar Strand trolig vært læremesteren.

Boligdrømmen med plass til det gode liv

I jakten på det gode liv, er det viktig at huset har plass til drømmene dine.

Psykologen - om psykologien i boligmarkedet

Bolighandel dreier seg om primærbehovet vårt: tak over hodet. Samtidig handler det om en av de største kapitalvarene vi har. Følelser og fornuft er gjerne i helspenn når vi snakker om bolig. Så hva gjør dette med psykologien i boligmarkedet?

Meglerstanden på museum

Til tross for at færre selger boligen selv og bruken av eiendomsmegler er høyere enn på lenge, fortalte nylig sjef for «selg-selv» tjenesten Propr til e24.no, at flere meglere må stålsette seg for sviktende livsgrunnlag i årene fremover.

Nyhet -Teknologi hjelper boligkjøpere

Hvordan er denne boligen sammenlignet med den jeg så på forrige uke? Må vi kjøpe enebolig, eller nnes det tomannsboliger der ute som er perfekt for oss? Hva er boligen jeg eier i dag verdt? Det er ikke alltid enkelt å ha full oversikt i boligmarkedet. Det har PrivatMegleren valgt å gjøre noe med.

Den viktigste ingrediensen i et vellykket boligsalg

Selv med noen av markedets beste salgsverktøy, er fremdeles megleren den viktigste ingrediensen i et vellykket boligsalg.

De beste resultater krever de beste menneskene – også i 2018

Meglere sparer boligselgere for verdifull tid, men produkt og kunnskap er det viktigste i leveransen. Det kan ikke automatiseres, og derfor vil megleryrket fortsette å leve i beste velgående.

4 av 5 velger PrivatMegleren

4 av 5 som mottar et tilbud fra PrivatMegleren, takker ja. Det er det mange gode grunner til.

Verdien av mennesket

Det kan virke som om det å ta i bruk all mulig ny teknologi, i frykt for å ikke henge med i tiden, er i vinden. Selv om PrivatMegleren er langt fremme med å bruke teknologi i forbindelse med boligsalg, mener partner i PrivatMegleren, Christer Vikebø, at dyktige mennesker fortsatt er den viktigste ingrediensen. – Digitale løsninger har klare begrensninger, de er ikke i stand til å tenke selv.

Kom i gang med boligsalget!

Går du med planer om å selge bolig i løpet av våren? Ikke vent for lenge.

Prisene rett opp i januar – vil det fortsette?

Boligprisene i Bergen steg med 3,9 prosent i januar. – Vi ser at antall solgte boliger er opp nesten 10 prosent sammenlignet med samme måned i fjor, det lover godt, forteller Christer Vikebø i PrivatMegleren.

Tjente 305.000 kroner i året på leiligheten

– Mange ble nok overrasket over den store interessen for boligen, sier megler.

Boligmarkedet på Laksevåg

Er du som folk flest liker du kanskje å følge litt med i det lokale boligmarkedet. Megler Terje Bach liker også å følge med i sitt lokale marked. Her forteller han deg litt om markedet der han bor, på Laksevåg.

Garanterer å selge boligen din - Klarer vi ikke å selge boligen din, betaler du ingenting.

Garanterer å selge boligen din - Klarer vi ikke å selge boligen din, betaler du ingenting.

Møt årets eiendomsmeglerfullmektig

Den beste av de beste: Birgithe Solberg Vikebø ble kåret til årets eiendomsmeglerfullmektig i PrivatMegleren. Det er en prestasjon.

Selger du ikke, betaler du ikke

PrivatMegleren i Bergen er så trygg på sin leveranse at de like greit garanterer at de klarer å selge boligen din til en pris du er fornøyd med. Klarer de det ikke, betaler du ingenting – og det helt uten bindingstid.

Bergens dyreste bolig i 2017 - og boligpris i 2018

Tradisjon tro synses det mye rundt boligpris ved inngangen til et nytt år. Daglig leder i Privatmegleren Vikebø & Jørgensen, Tom Jørgensen, mener man skal ta spådommer i mediene med en klype salt.

SUPERLAGET bak meglerne

Norge har verdens strengeste regler for eiendomsmegling. Andrelinjen i PrivatMegleren vokter kvaliteten og gir meglerne tid til å jakte prisrekordene.

Før du selger bolig - Dette blir viktigere enn noen gang i 2018

Siden 2015 har PrivatMegleren ledet an i utviklingen av intelligent boligannonsering gjort av roboter. I året som kommer blir boligannonsering viktigere enn noensinne.

Boligmarkedet 2018

Boligmarkedet i Bergen er velfungerende. Det vil også 2018 vise.

Skal du selge bolig i løpet av 2019?

Som boligselger har du mye å vinne på å kontakte megler når de første tankene om boligbytte melder seg, fremfor å vente til du har kjøpt ny bolig.

Norgesmesteren fra Bergen - om å løpe i 24 timer

Det krever ekstreme forberedelser, nesten umenneskelig utholdenhet og gode støttespillere. Nylig vant bergenseren Bjørn Tore NM-gull i 24-timersløp. PrivatMegleren holdt følge hele veien.

Før du velger megler: Dette bør du se etter

Styr unna de klassiske tabbene når du velger eiendomsmegler. Her er tipsene som sikrer deg et godt resultat.

Når en særegen bolig skal selges

Gedigne villaer, private øyer, en borg. Når spektakulære eiendommer selges, blir PrivatMegleren kalt inn.

Slik forbereder du salget av en familiebolig

Vil du gjøre det beste boligsalget må du bruke god tid og forberede deg godt.

Million Dollar Listing Bergen

Ingen meglere selger fere eiendommer i høy pris- klasse enn PrivatMegleren. Det er neppe tilfeldig.

Når alt gjøres riktig, kan det gå over all forventning

– Vi forstod at vi hadde truffet da vi allerede dagen etter leiligheten ble lagt ut for salg så hvor mange som hadde lastet ned prospektet.

Intet salg – ingen regning

Som boligselger er du opptatt av å gjøre den beste avtalen når boligen selges. Er du like tydelig på hva som er viktig når du velger megler?

Høstjakten på familiebolig er i gang

Det må ikke være sommer og sol for at du skal selge boligen din. Høsten har vist seg å være en god tid for å treffe blink med kjøp og salg av familieboliger.

Vestlandets største meglerhus av nye boliger

Det er høy aktivitet på boligutviklingsfronten i regionen vår. Blant flere tilbydere er PrivatMegleren Nyeboliger Bergen det meglerhuset med størst kompetanse og volum innen nye boligprosjekter.

Godt boligmarked i Nordhordland

​- Det er mange på boligjakt i Nordhordland, men det helt store utbudet av boliger har uteblitt denne høsten. Dette forteller Magnus Nilsen i PrivatMegleren i Nordhordland.

Tomt til salgs?

Har du en ubebygd tomt? Da kan det være lønnsomt å ringe Yngve Fløisand i PrivatMegleren Nyeboliger.

Den smarte boligselgers garanti

Det mangler ikke på råd når det kommer til valg av eiendomsmegler. Ifølge Arne Haugland i PrivatMegleren Syd er det derimot ett råd som ikke blir gitt i tilstrekkelig grad; pass på å lese gjennom vilkårene i avtalen du inngår.

Delta i tegnekonkurransen på helgens boligmesse

PrivatMegleren er på plass på Boligmessen i Vestlandshallen 8. – 10.september. Her blir det moro for store og små, velkommen!

#SPØR OSS

– Uansett hva du lurer på rundt bolighandel, ikke nøl med å spørre PrivatMegleren

Adjø enebolig?

Det er ingen tvil om at riften er stor når det kommer til rekkehus, tomannsboliger og eneboliger. Ifølge megler og «Boligboken»-forfatter Christer Vikebø, betyr det klingende mynt i kassen for den som står på terskelen til å selge.

Et bilde kan si langt mer enn tusen ord

Om det er én ting fotografen med 5000 boligfotooppdrag på linsen skal råde selgerne til, er det å rydde.

Usalgbar i 3 måneder. Solgt på 24 timer.

I tre måneder var det liten interesse for den moderne leiligheten på Kronstad. Da PrivatMegleren overtok salget, ble den solgt i løpet av ett døgn. En dyktig megler med et effektivt salgsverktøy ble redningen.

Nedgang som forventet, men fortsatt god fart i markedet

Nedgangen for boligprisene i juli er regelen ikke unntaket, forteller Tom Jørgensen i PrivatMegleren. Prisene falt med 0,6 prosent i Bergen.

Suksess i vest

Snart seks måneder etter at PrivatMegleren åpner dørene til det helt nye kontoret på Vestkanten, kan daglig leder Anders Sagenes fastslå at det har vært en ubetinget suksess.

Meglerparet Sagenes er perfekt match

God logistikk, forståelsesfulle besteforeldre og felles aktivitetskalender er nøkkelen til suksess for det travle meglerparet Sagenes.

Fem kjappe med eiendomsmegler Stine Larsen Sandvik

Stine har i flere år kjempet helt i toppen av PrivatMegleren hva gjelder omsetning av bolig, det er tidkrevende. Betyr det i så tilfelle at supermegleren står opp grytidlig eller jobber hun sene nattetimer? Finn ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med megler Remy Brekke

Skal du kjøpe helt ny bolig er det ikke unsannsynlig at du vil møte på denne trivelige megleren. Remy er en av våre mest erfarne nyboligmeglere og forteller selv at han er glad i jobben sin. Men hva annet liker han å gjøre og er han glad i å stå opp om morgenen? Finn ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med megler Terje Bach

Terje Bach er blant byens mest omsettende meglere og sier selv at han er svært glad i jobben sin. Men hva gjør en supermegler når han ikke selger hus? Finn ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med megler Per Magne Birkeland

Denne blide strilen fra Osterøy er blant byens mest erfarne meglere. Foretrekker han fjellet eller sofaen? Finn ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med megler Ximena Sagenes

Ingen selger flere nye boliger i Bergen enn prosjektmegler Ximena Sagenes. Selv bor hun i enebolig, men hun foretrekker leilighet. Hvorfor finner du ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med megler Andreas Rasmussen

Den blide og erfarne megleren Andreas Rasmussen finner du på vårt nyeste kontor på Vestkanten. Hans to drømmedestinasjoner temmelig ulik. Finn ut hvor Andreas gjerne reiser i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med eiendomsmegler Arne Haugland

Når eiendomsmegler Arne Haugland ikke selger bolig, trives han godt i fritt fall. Være seg i fallskjerm eller fra stupebrettet. Men hvor ligger Arnes drømmedstinasjon Tofo? Finn ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med megler Stian Nilsen

Sammen med broren Magnus Nilsen, står Stian Nilsen for rundt hvert femte boligsalg i Nordhordland. Men hvor skulle den enrfarne megleren helst ha reist, når han ikke selger boliger? Få svar i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med eiendomsmegler Einar Strand

Han er blant meglerne som selger mest i hele Norge. Men hva foretrekker han å gjøre på når han ikke selger hus? Få svar i dette lynkjappe sommerintervjeut.

Fem kjappe med eiendomsmeglerfullmektig Birgithe S. Vikebø

Denne blide og energiske megleren jobber på vårt nye kontor i Åsane. Men er hun A- eller B-menneske? Finn ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Den «doldise» byplanleggeren i Bergen

Det kan hende du ikke vet hvem han er, men Yngve Fløisand har satt sitt preg på boligutvikling i Bergen i en årrekke.

Fem kjappe med megler Eivind Markhus

Du har neppe samme favorittrett som eiendomsmegler Eivind Markhus i PrivatMegleren Nord. Ta en titt på dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med Yngve Fløisand

Yngve Fløisand er daglig leder for Bergense desidert største nybyggmegler, PrivatMegleren Nyeboliger Bergen. Men hva liker Yngve å gjøre de få timene i døgnet hvor han ikke er på jobb? Finn svaret i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med eiendomsmegler Thomas Johansen

Eiendomsmegler Thomas Johansen i PrivatMegleren Vest beskriver seg selv som et påtvunget A-menneske. Les hvorfor i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med eiendomsmeglerfullmektig Ådne Horn.

Få om noen har hatt en like god start på meglerkarieren som Ådne Horn. Men hva er favorittretten til en av byens fremtidige meglerstjerner? I dette lynkjappe sommerintervjuet får du svar.

Hvordan er det å leve med en megler?

Endre Larsen Sandvik er gift med en av landets mest profilerte meglere. Hvordan er det å leve med en travel megler?

Vokser mest i Åsane

Snart seks måneder etter at PrivatMegleren åpner dørene til det helt nye kontoret i Åsane, kan daglig leder Eivind Markhus fastslå at det har vært en ubetinget suksess. Ingen annen megler vokser raskere i nordre bydel og allerede velger rundt hver tiende person å selge sin bolig gjennom PrivatMegleren.

Hett sommermarked for boligsalg

Folk slutter ikke å se etter bolig selv om det er sommer, snarere tvert imot.

Bergens heteste boligmarked

Mens prisveksten i Bergen siste 12 måneder kun kan skilte med moderat prisvekst på 3 prosent, har eneboligprisene Bergenhus bydel steget over 14 prosent. Dette er på samme nivå som Oslo.

Bergens dyreste eiendommer

Det er neppe tilfeldig at den dyreste leiligheten og den dyreste enebolig som noensinne er solgt i Bergen, er solgt av PrivatMegleren. Når eiendommer i den øvre delen i boligmarkedet skal selges, foretrekker flertallet av selgere å benytte seg av PrivatMegleren

Boligprisene i Bergen opp med 0,5 prosent i mai

Partner og megler Christer R. Vikebø er ikke overrasket over en prisoppgang på 0,5 prosent i mai. Han mener Bergen har landets beste boligmarked.

Bo midt i ferieparadiset ved havet

På Storebø Brygge i havgapet i Austevoll finner du garantert roen. Bare en liten fergetur fra Bergen ligger noe av det beste vestlandsnaturen kan gi. Her kan du fiske, padle, bade, ta en båttur og nyte livet i en ny bolig.

Menneske før maskin

Eiendomsmegleryrket har forandret seg vesentlig siden eiendomsmegler Stian Grøtte holdt sin første visning på 90-tallet. Men én ting forblir den samme: En dyktig megler er fremdeles en svært god investering.

Derfor er PrivatMegleren enestående på salg av enebolig

Skal du selge en enebolig eller stor familiebolig? Da bør du passe på at du velger en megler med kunnskap og salgsverktøy tilpasset din bolig.

Høy pris i Åsane

Slik får du høy pris for boligen din

Det er enkelt å hevde at «all digital annonsering er lik», men det er forskjeller – store forskjeller, forteller Alice Benedikte Slaatten, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen.

Overbevisning

Visningen er arenaen hvor megler skal finne ut hvem interessentene er og etterpå legge slagplanen for budrunden. Derfor er en vellykket visning avgjørende for et godt salg, sier Arild Vikøyr, megler og partner i PrivatMegleren Vikøyr & Brandt.

Høysesongen for bolighandel er i anmarsj: Få stjernemeglernes hjelp ved boligkjøpet

Plutselig ser du drømmeboligen til salgs. Hva gjør du? Ofte har ikke kjøperen annet å støtte seg til enn magefølelsen når beslutningen skal tas. Heldigvis finnes det hjelp for den som skal kjøpe bolig.

Lønnsom forberedelse av boligsalget

– Med enkle grep kan du få igjen ti-gangen av det du bruker på forarbeidet når du selger boligen.

Går for gull med ultrakongen

PrivatMegleren i Bergen forlenger sponsoravtale med ultraløper Bjørn Tore Kronen Taranger. I år går han for tittelen verdensmester.

Stilling ledig

PrivatMegleren søker synsk person i jakten på den absolutt høyeste pris for hver bolig.

Opplev Sotras nye kystperle

De to første byggene i det som blir knutepunktet i Sotra Kystby reiser seg, og endelig er det mulig å se hvordan boligdrømmen blir seende ut. Bli med på visning søndag 2. april kl. 14:00 – 15:00.

Ikke glem å stille klokken

Natt til søndag klokken 02.00 starter nok en gang sommertiden, noe som betyr at klokken skal stilles én time fram og at vi har lysere kvelder i vente.

Garanterer å selge boligen

– Vi er så trygge på vår leveranse at vi like greit garanterer at vi klarer å selge boligen din til en pris du er fornøyd med. Klarer vi det ikke, betaler du ingenting, forteller Eivind Markhus, daglig leder i PrivatMegleren Nord.

Den viktigste ingrediensen i et vellykket boligsalg

Selv med noen av markedets beste salgsverktøy, er fremdeles megleren den viktigste ingrediensen i et vellykket boligsalg.

Kom i gang med boligsalget!

Våren er på vei, og det samme er høysesongen for boligsalg. Før du vet ordet av det er markedet fullt av boliger. Den erfarne megleren, Terje Bach i Privatmegleren, snakker av erfaring når han råder kundene sine til å komme i gang med boligsalget nå.

Følg boligsalget ”live” med «Mitt Boligsalg»

Hvordan går det med boligsalget akkurat nå? Skal jeg ringe megler én gang til? Mange har kjent på spenningen når boligen skal selges.

Ekte trykksverte falmer ikke -derfor er boligannonsering i avisen gull verdt.

Det er ingen tvil om at annonsering av bolig er en vesentlig del av et godt salg, og i en tid hvor alt blir digitalt, er det likevel en sannhet PrivatMegleren ikke glemmer: Ekte trykksverte falmer ikke.

Drømmesalg med PrivatMegleren - igjen

Da Morten Ellingsen og samboeren Ingvild Kvissellien skulle selge leiligheten sin i Løvstakklien, var de ikke i tvil om hvem de skulle ringe

Megleren fra Osterøy

Noen steder betyr lokalkjent mer for salgssummen enn andre. At Osterøy nettopp er et slikt sted kan megler Per Magne Birkeland mer om enn de fleste. Han står faktisk alene for rundt hvert tredje boligsalg på øyen.

Velkommen til åpningsfest

Privatmegleren Vest og Nordea inviterer til åpningsfest lørdag 11. februar på Vestkanten. Her blir det moro for store og små, velkommen!

PrivatMegleren og Nordea åpner kontor på Vestkanten

- Enten du trenger banktjenester, skal kjøpe eller selge bolig, står et stort apparat klart til å hjelpe deg.

Selger boligen raskere

En fersk undersøkelse dokumenterer det meglere og boligselgere har visst siden 2015 – digital boligannonsering gjennom KLiKK gjør at du som boligselger raskere oppnår en pris du er tilfreds med.

Selger boligen raskere

En fersk undersøkelse dokumenterer det meglere og boligselgere har visst siden 2015 – digital boligannonsering gjennom KLiKK gjør at du som boligselger raskere oppnår en pris du er tilfreds med.

Raskere boligsalg i Nordhordland

PrivatMegleren er opptatt av å kunne tilby deg som boligselger produkter som dokumentert gir deg et fortrinn. Nettopp det kan de faktisk dokumentere at de får til. Ifølge Magnus Nilsen ved kjedens kontor i Nordhordland selges boliger som annonseres med KLiKK-teknologi hele 27% raskere.

Selger boligen raskere

PrivatMegleren er opptatt av å kunne tilby deg som boligselger produkter som dokumentert gir deg et fortrinn. Nettopp det kan de faktisk dokumentere at de får til. Ifølge Birgithe Solberg Vikebø ved kjedens nye kontor i Åsane selges boliger som annonseres med KLiKK-teknologi hele 27% raskere.

Neste stopp Råstølen

I Råstølen Park i Steinsvikvegen har du både Bybanen og naturen like utenfor inngangsdøren.

PrivatMegleren åpner kontor i Åsane

Når PrivatMegleren åpner dørene til det helt nye kontoret i Åsane, returnerer samtidig Eivind Markhus til sine barndomstrakter. Den sympatiske supermegleren som i en årrekke har vært blant de mestselgende i Bergen, gleder seg til å kunne tilby boligsalg gjennom PrivatMegleren.

Boligåret i Bergen 2017

-Det er ikke usannsynlig at boligprisen i Bergen stiger med ni til ti prosent i 2017, sier megler og partner i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen, Tom Jørgensen.

Bakeren rev hele leiligheten før salg

Megler Christer Vikebø mer enn antydet at den lille leiligheten hadde potensial. Men først måtte boligselger Terje Skaar gjøre en del nødvendige grep. Skaar rev like godt hele leiligheten.

Gode råd til boligselgere i 2017

Det er langt klokere å kontakte megler når de første tankene om boligbytte begynner å melde seg, enn å ta kontakt etter at du har kjøpt ny bolig. Det sier Stine Larsen Sandvik, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren.

Slik forbereder du deg til salg av familiebolig

Vil du gjøre det beste boligsalget må du bruke god tid og forberede deg godt. Her deler Jostein Mo, eiendomsmegler i PrivatMegleren Syd, sine beste tips til et vellykket familieboligsalg.

Suksess med meglervalget

Da Dag Ove Espelid skulle selge både enebolig og leilighet, ble valget av megler en viktig avgjørelse. Etter at begge salgene ble svært vellykket, er han ikke i tvil om hvem han vil anbefale til andre.

Dette annonseverktøyet er PrivatMegleren alene om i Norge

Tre av de største meglerkjedene i både Danmark og Sverige har tatt i bruk det samme digitale verktøyet som PrivatMegleren bruker i dag. I Storbritannia er en av de dominerende kjedene på vei til å rulle ut teknologien. Resultatene taler for seg selv.

Derfor er Movember viktig for megleren

Megler Bjørn Arne Braathen fikk påvist prostatakreft bare 44 år gammel. Han bruker november for å fronte «Movember» og vil se flest mulig menn med bart.

HØSTJAKT PÅ FAMILIEBOLIGER

Det må ikke være sommer og sol for at du skal selge boligen din. Høsten har vist seg å være en god tid for å treffe blink med kjøp og salg av familieboliger.

Ekstreme prestasjoner

I dag klokken 10:00 går startskuddet for ett av de mest ekstreme løpene i verden: Europamesterskap i 24-timersløp. PrivatMegleren er med hele veien.

Million dollar listing Bergen

Ingen meglere selger flere eiendommer i høy prisklasse enn PrivatMegleren. Faktisk står PrivatMegleren alene for rundt halvparten av alle boliger solgt over 10 millioner kroner. Det er neppe tilfeldig.

Gratulerer Cecilia!

I kveld kan proffbokser og verdensmester The First Lady, Cecilia Brækhus, endelig bokse på hjemmebane. Brækhus har jobbet hardt og målrettet gjennom hele sin karriere. Med hovedsponsor PrivatMegleren i ryggen er hun klar for den første kampen i Norge.

Et sjeldent boligprosjekt

I mer enn ti år har Christian Foss i Skjoldnes Utvikling AS jobbet med å finslipe det som blir Bergens nye boligdrøm. Fra og med i dag kan du sikre deg en bolig dette svært spennende boligresort-prosjektet. Velkommen til Skjoldnes.

En ny fjellside i Bergen Vest vokser frem

JM er i gang med byggingen av det som blir et nytt, spennende og sentralt utbyggingsområde på Lyderhorn. Her får du flott natur, god utsikt og utmerkede solforhold. Leidarkollen blir det perfekte stedet, midt mellom Bergen sentrum og alle butikk- og servicetilbudene vest for byen.

Boligkjøperens supermegler for din bolig

De er eksperter på salg av bolig, men visste du at to av våre mest erfarne meglere i tillegg kan hjelpe deg med boligkjøp? «Boligkjøpet» er en gratis applikasjon, laget av to svært erfarne eiendomsmeglere, nemlig Christer Vikebø og Tom Jørgensen.

Slik velger du riktig annonsering for din bolig

Det er blitt enklere å annonsere, men vanskeligere å ta de riktige valgene. Med stadig flere annonseringsløsninger, blir det enda viktigere å velge de rette stedene å annonsere boligen din.

Superlaget bak meglerne

Norge har verdens strengeste regler for eiendomsmegling. Derfor har PrivatMegleren egne spesialister som sikrer og dobbeltsjekker hver eneste detalj slik at megleren kan fokusere på det viktigste – å selge boligen for den beste prisen.

Har aldri sett seg tilbake

Hva gjør at man lykkes og trives i en jobb? Etter tolv suksessfulle år som eiendomsmegler, er det interessant å høre hvorfor Terje Bach ble eiendomsmegler. Var det iskald beregning, ren tilfeldighet, eller var det kanskje flaks?

Tjue år i bransjen

Det har skjedd mye i eiendomsbransjen de siste årene. Det vet Stian Grøtte alt om.

Forelsket seg i megleryrket

Eiendomsmegler Andreas Rasmussens interesse for boligmarkedet våknet da han selv kjøpte sin første leilighet i begynnelsen av tjueårene. – Dermed var det gjort. Jeg falt for hele konseptet og ble megler.

Endte tilfeldig opp som eiendomsmegler. Nå har 36-åringen solgt over 1500 boliger.

Ximena Andrea Sagenes fra Bergen har markert seg kraftig på omsetningsrekordlisten. Bare i 2015 solgte hun boliger til en samlet verdi på 650 millioner. Det krever sin kvinne.

Boligmarkedet tar ikke ferie

Sommeren og fellesferien nærmer seg. De fleste har planer om å dra på sommerferie, men av dem som skal på ferie, velger tre av fem å feriere i Norge, ifølge en undersøkelse TNS Gallup har utført for NHO Reiseliv. Flertallet holder seg altså i Norge – og man slutter ikke å se etter bolig selv om det er sommer, snarere tvert imot.

Hva gjør de beste meglerne gode?

Om du skal selge bolig, er det utvilsomt mye å hente på å velge riktig megler. Et godt meglervalg kan utgjøre store forskjeller i salgspris. Derfor er PrivatMegleren opptatt av å ansette de beste i bransjen. Felles for dem er deres lidenskap for yrket og ikke minst: De har alltid har kunden i førersetet.

Annonsering i avis?

Evnen til å nå alle potensielle kjøpere er en vesentlig del av en god boligsannonsering. PrivatMegleren bruker verdensledende teknologi innen digital markedsføring for å være best i klassen på å jakte boligkjøpere på internett. Likevel er det en sannhet årets markedsfører i PrivatMegleren 2015 ikke glemmer: trykksverte falmer ikke.

Har de mest populære nybyggprosjektene

Mer enn 400 personer har meldt sin interesse for Skjoldnes, og folk er ivrige etter å sikre seg leilighet ved traseen til Bybanen mot Flesland. I tillegg bygges det nå populære prosjekter på Straume og Austevoll.

Stor etterspørsel etter studentleiligheter

Mange studenter ønsker å kjøpe leilighet før studiestart. Stor etterspørsel og få boliger å konkurrere om, gjør at leilighetsmarkedet koker i sommermånedene. Vurderer du å selge en studentvennlig leilighet, legg den ut nå.

Vanvittig etterspørsel -Mangel på familieboliger

I et rekkehus på Nedre Nattland kom det 70 mennesker på visning og 30 andre interesserte tok kontakt med megler Tor Ramsøy i PrivatMegleren. Salgssummen endte mer enn en million over prisantydning, og Ramsøy er klar på en ting: Etterspørselen på familieboliger er enorm.

Boligannonsering du setter høy pris på

Hva om boligannonsen egenhendig kunne finne den som var villig til å gi mest for boligen din? Hadde noen stilt partner i PrivatMegleren, Christer Vikebø, det spørsmålet for et par år siden, hadde han trukket godt på smilebåndet.

Gode råd til maratonløperen

Sammen med PrivatMegleren svarer ultraløper Bjørn Tore Kronen Taranger på spørsmålene mange lurer på.

Ultra-prestasjoner

Enten du er blant dem som skal løpe halv- eller helmaraton, eller du skal stå på sidelinjen og heie, kan de fleste enes om at både halvmaraton og maraton er lange løp. Men det finnes dem som syns maraton blir altfor kort.

The First Lady

PrivatMegleren er hovedsponsor til The First Lady, verdensmester i boksing, og ikke minst, bergenseren Cecilia Brækhus. Sponsoratet betyr mye for Brækhus, men kanskje like mye for meglerne som har en verdensmester å se opp til.

Overbevisning

Visningen er arenaen hvor megler skal finne ut av hvem interessentene er og etterpå legge slagplanen for budrunden. Derfor er en vellykket visning avgjørende for et godt salg, sier Arild Vikøyr, megler og partner i PrivatMegleren Vikøyr & Brandt.

Dobling av dyre boliger

– Det har skjedd noe med eneboligmarkedet og boliger i øvre prisklasse. For fem år siden var ti millioner ansett som svært mye for en bolig, og det var ikke mange slike boliger til salgs. Det siste året har salget av boliger over 15 millioner doblet seg.

Solgt, det skulle bare mangle

– For oss er boligsalg vår hverdag. Som din megler er vi derimot særlig oppmerksom på at det for deg som boligselger er en sjelden anledning.

Få mest mulig ut av boligsalget ditt!

Hva er boligen din verdt? Hvor mye kan du selge den for? Svaret er ikke alltid det samme. Med valg av riktig megler kan du sitte igjen med flere årsinntekter i gevinst.

Kom i gang med boligsalget!

Går du med planer om å selge bolig i løpet av våren? Ikke vent for lenge! Før du vet ordet av det er markedet fullt av boliger. Den erfarne megleren Terje Bach i Privatmegleren, snakker av erfaring når han råder kundene sine til å komme i gang med boligsalget nå.

Privatmegleren med ny profil

Privatmegleren har alltid vært langt fremme med bruk av teknologi, markedsføring og utarbeidelse av boligprospekt. Nå har Privatmegleren fått en helt ny profil som er skarpere, tydeligere og står i bedre stil til kvaliteten og leveransen på meglertjenestene.

Surfer og klikker

Jeanette Hordvik er ikke historien om hvordan hun fant en bolig, men hvordan boligen fant henne.

SLIK VELGER DU RIKTIG MEGLER -FOR DEG OG DIN BOLIG

Å velge riktig megler kan være en mer omfattende prosess enn det du først hadde sett for deg.

Et bilde selger mer enn tusen ord

Gode bilder av boligen avgjør om folk kommer på visning eller ikke. Fotograf Nicolas Langvand og Privatmegleren har siden oppstarten vært i front i utviklingen av boligfotografering.

Dette må du tenke på når du skal selge enebolig

Så langt i år er det er det solgt 30 prosent færre eneboliger, rekkehus og tomannsboliger sammenlignet med 2015. Det mangler ikke på kjøpelystne, men selgerne lar vente på seg. Riktige grep i et slikt marked gir svært godt betalt, noe Tor Ramsøy i Privatmegleren er godt kjent med.

Ekte trykksverte falmer ikke

Det er ingen tvil om at annonsering av bolig er en vesentlig del av et godt salg, og i en tid hvor alt blir digitalt, er det likevel en sannhet årets markedsfører i Privatmegleren ikke glemmer: Ekte trykksverte falmer ikke.

Eksklusive leiligheter på Nordås

Nausthaugen Panorama er et unikt prosjekt i Bergen. Med fantastisk panoramautsikt over Nordåsvannet skal seks gjennomgående leiligheter bygges. – To er allerede solgt, og vi er sikre på at resterende også selges raskt, sier Tom Jørgensen hos Privatmegleren.

BERGENSMEGLERE I NORGESTOPPEN – IGJEN

Nylig kåret Privatmegleren sine beste medarbeidere og kontorer for 2015, og Bergen var godt representert. Einar Strand var Norges 2. mestselgende megler i 2015 og Christer Vikebø ble kåret til årets markedsfører. I tillegg var kontorene Vikebø & Jørgensen, samt Syd i Fana blant de 10 beste i kjeden.

SLIK FÅR DU MEST UT AV BOLIGANNONSERING I SOSIALE MEDIER

​Som eneste meglerhus har PRIVATmegleren fått enerett på å benytte seg av en helt unik annonseringsløsning. Løsningen heter KLiKK og er en annonseringsteknologi utviklet gjennom flere år av det bergenske selskapet Cloud Communication Tool, CCT. Målet er like enkelt som det er komplisert: finne riktig kjøper til boligen.

GODT NYTT BOLIG-ÅR!

Te bydn med mjelk

Nytt boligår - 2016

HVORDAN FUNGERER "KLIKK" - FREMTIDENS BOLIGANNONSE?

Med teknologien KLiKK nner boligannonsene selv veien til potensielle kjøpere.

Så var det disse spådommene om boligpris

Her kommer den virkelig dårlige nyheten; det kalles spådommer med god grunn. Historisk sett har faktisk ingen med stø hånd klart å forutse utviklingen i boligprisene. Det finnes heller ingen allment akseptert modell for å beregne hvordan boligprisene beveger seg på kort sikt. Resultatet er at det benyttes flere ulike metoder som ikke overraskende igjen gir stor variasjon i anslagene.

FREMTIDENS BOLIGANNONSE ER HER

Når du velger megler velger du ikke bare en person, du velger i tillegg meglerens produkt. Ny teknologi sørger for at det i dag er enorm forskjell på hvor mange potensielle kjøpere du når, basert på hvilke megler du velger.

En supermegler vender tilbake

Rollen som supermegler har vært byttet ut med rollen som supermamma. Nå er permisjonstiden over og Privatmeglerens Stine L. Sandvik er forberedt på å snu hverdagen på hodet igjen.

Når boligen finner deg

Når den gjennomsnittlige boligselgeren setter seg ned for å prate med eiendomsmeglere er det med et mål for øye - høy salgssum. Ifølge megler og partner i Privatmegleren Christer Vikebø, betyr det derimot i realiteten lite hva man som boligselger eller megler mener en bolig er verdt.

TAKK FOR TILLITEN

– For oss er boligsalg en del av hverdagen. Vi er derimot oppmerksom på at det for deg som boligselger er en sjelden anledning.

Mer enn tusen ord

I et marked som oversvømmes av superlativer som trivelig, moderne, barnevennlig og lekker, vil boligens presentasjon si mer enn tusen ord.

Nytenkning innen prosjekt

I 13 år har Yngve Fløisand vært leder for boligutvikleren JM i Hordaland. Fra 1. august går han fra JM til Privatmegleren. Der skal han ikke ta opp konkurransen med eiendomsmeglerne om å selge flest boliger, men lede og være medeier i det nyopprettet kompetansehuset for nybygg.

Gode råd til boligjakten

En undersøkelse foretatt av Privatmegleren avdekket at 36 prosent av boligkjøperne i Bergensregionen brukte under en time på boligkjøpet. Realiteten er altså at mange bruker mer tid på kjøp av tørketrommel og TV enn bolig.

Antall boliger for salg stuper

Antall boliger til salgs har falt kraftig de siste ukene. I uke 27 ble det i Bergen solgt 122 boliger, mens det kun ble annonsert 42 nye boliger.

DEN SMARTE BOLIGKJØPER

Omsetningshastigheten for boliger i Bergen var i juni 13 dager. Når boliger går så raskt unna er det nærmest en selvfølge at den som skal bytte bolig kjøper ny før de selger den gamle. Boligkjøp kan derimot være vel så vrient som et salg, likevel ber vi i overraskende liten grad om profesjonell hjelp til kjøp.

Nå 30% flere boligkjøpere

Når du skal selge bolig kjemper et stort antall meglere om å være den som mottar nettopp ditt salgsoppdrag. Deres jobb, å overbevise deg om at deres selskap, kunnskap og produkt er det beste.

Supersalg i sommervarme

Skal du selge bolig? Da har svært mange en formening om hvordan og når du bør gjøre det. Noen tidspunkt skal være svært gunstig. Andre ikke. Men er det virkelig slik?

Bare det beste

Det er ingen hemmelighet. Boligselgere ønsker å oppnå høyest mulig pris for boligen. I tråd med at teknologien blomstrer svinner det kjente og kjære. Nye muligheter dukker opp. I følge Anders Sagenes, daglig leder i PRIVATmegleren Bergen Vest er det derfor viktigere enn noen gang å vite akkurat hva du som boligselger skal se etter.

DIN DRØMMEBOLIG

Denne våren har PRIVATmegleren Syd flyttet fra anonyme lokaler i Laguneparken, til nye lokaler i Nesttunvegen 104 på Nesttun. For å feire flyttingen inviterte vi forrige lørdag til åpningsfest med is og brus, ballonger og tegnekonkurranse.

KLAR TIL KAMP

Einar Strand vet hva som forventes av ham i jobben. Han skal selge noe av det mest dyrebare du har og han må levere. Det er også det han elsker med denne jobben.

Megleren utgjør en forskjell

Du trenger ikke tvile. Det er forskjell på meglere.

SYNLIGHET, SYNLIGHET OG SYNLIGHET

Tor Ramsøy returnerer til Privatmegleren etter tre år i Eiendomsmegler Vest. Først og fremst gleder han seg til å kunne legge enda mer kraft i markedsføringen av boliger.

Romplakater hever visningen

Det høres kanskje litt uelegant ut, men romplakater er både elegant, salgsfremmende og hever nivået på visningen.

Størst på kostbare boliger

Ingen er større enn PRIVATmegleren på salg av boliger til over åtte millioner kroner i Bergen og Hordaland. Ingen bruker flere kanaler for å identifisere den mest verdifulle budgiveren.

Velkommen til Nesttunveien 104

PRIVATmegleren flytter i disse dager inn i landemerket Nesttunveien 104. Navneskiltet viser med all tydelighet hvem som nå bor i det ærverdige huset i sentrum av Nesttun.

Bergensere elsker boligmarkedet

Bare trøndere følger boligmarkedet tettere enn bergensere. Dette er konklusjonen i en nasjonal undersøkelse Infact har utført for PRIVATmegleren. Mangeårig megler, Per Magne Birkeland, som nylig meldte overgang til PRIVATmegleren, synes resultatet er vanvittig og utrolig kjekt.

Megleren påvirker boligkjøpet

Hele 65 prosent av landets befolkning er overbevist om at eiendomsmegleren er med på å påvirke prisen ved boligsalg, viser undersøkelse.

Gratis meglerhjelp

Eiendomsmeglerne Christer Vikebø og Tom Jørgensen har utviklet appen «Boligkjøpet». I forrige uke kom svaret på en nasjonal undersøkelse fra Infact som viser at 75 prosent av de spurte vet for lite om boligkjøp.