Til topps i PrivatMegleren: – Jeg elsker jobben min!

Mona Larsen er kåret til årets eiendomsmeglerfullmektig i hele PrivatMegler-kjeden. Fra kontoret i Fana er hun klar på hva som må til av innsats for å havne i toppen.

- Det ligger veldig mye arbeid bak. Eiendomsmegling handler om å ha fornøyde kunder, og alltid tilby den beste servicen, forteller Larsen.

Den prisvinnende megleren har alltid hatt øye for god service, og har drevet med salg siden hun var 16 år.

- Det er alltid spennende å møte mennesker med forskjellige utfordringer, og sørge for at de blir blide og fornøyde, sier hun.

SUPERMEGLER SOM FORBILDE

Godt salgsteft ligger nok i familien til Larsen. Søsteren hennes, Stine Larsen, er en av eiendomsmeglerne i Bergen som selger aller mest.

- Hun har vært en stor inspirasjon for meg til å velge eiendomsmegling. Jeg har fulgt henne hele veien. Det er ingen tvil om at hun er mitt store forbilde og mentor.

Mona Larsen ser ut til å følge i søsteren sine fotspor på vei til å bli en av regionens beste meglere. Hun slo best ut på skalaen for kundetilfredshet blant alle eiendomsmeglerfullmektige i PrivatMegleren.

- Jeg er opptatt av alle de små tingene. Det kan handle om alltid å være med på overtakelsen, ta den ekstra telefonen til kundene og ringe de i etterkant av salget for å høre hvordan det går, forteller Larsen.

TILLIT OG ÆRLIGHET

Når hun får spørsmålet om det er noen steg som har vært ekstra viktig for å komme dit hun er i dag, kommer svaret fort:

- Ærlighet. Mange kan synes det er ubehagelig å få besøk av noen de ikke kjenner og blir stresset av situasjonen. Derfor er jeg opptatt av å lytte til kunden, og finne ut hva de ønsker og forventer av meg som megler. Da skaper vi tillit og en relasjon.

- Om en kunde gir meg tillit og har troen på meg, så vil jeg gjøre alt i min makt for å gjøre kunden fornøyd, legger eiendomsmeglerfullmektigen til.

Og tillit er det mange som gir henne. Larsen opplever at kunder ringer henne i helgene om ting som ikke alltid er eiendomsrelatert, og selv liker hun å slå av en prat.

«Om en kunde gir meg tillit og har troen på meg, så vil jeg gjøre alt i min makt for å gjøre kunden fornøyd.»

- Jeg er alltid tilgjengelig for kundene mine. Alle kundene mine får klar beskjed om at de kan ringe meg for den minste ting. De skal ikke føle seg som et bryderi i en av de mest hektiske fasene i livet. Hun ser på samarbeidet med kundene som et vennskap der ingen av partene skal skuffe.

- I samarbeidet er vi likeverdt. Selv om jeg kommer med mine anbefalinger til selgerne, så er det deres bolig og jeg kan ikke overkjøre dem.

- DETTE ER HOBBYEN MIN

Larsen forteller at hverdagen som megler er travel og består av lange dager. Ofte er hun ikke ferdig før i 20-tiden, men det tar hun med et smil.

- Dette er hobbyen min. Jeg elsker jobben min, og synes det er veldig gøy!

Og for en eiendomsmegler som elsker jobben sin, så er noe av det kjekkeste at boligmarkedet går som det suser for tiden.

- Rentene spås å gå opp, og dette vil påvirke markedet. Det vi vet nå er at markedet er vanvittig bra. Om du vurderer å selge nå så burde du gjøre det, ikke vent til høsten om du har mulighet til å selge nå, avslutter Larsen.

Går du med planer om boligsalg?

Bestill et uforpliktende tilbud - klikk her

Flere saker

Hvordan er boligmarkedet nå?

To av byens mest erfarne eiendomsmeglere har tatt pulsen på boligmarkedet ved inngangen til sommerferien. Hvordan har boligmarkedet vært så langt, og hva kan boligselgere og -kjøpere forvente ut året?

Derfor er boliger med sjønær beliggenhet så attraktivt

Eiendomsmegler Olav Fretland i PrivatMegleren har en klar formening om hvorfor.

Her er det stor etterspørsel etter leiligheter

Ønsker du å bosette deg i Åsane? Bydelen byr på både urban livsstil og flott natur, avhengig av hvilket område du finner mest appellerende. Særlig området rundt Horisont kjøpesenter har utmerket seg som et populært område for mange boligkjøpere.

Selger flest boliger i Damsgårdssundet

PrivatMegleren jobber målrettet for å skape den beste kundeopplevelsen. Undersøkelser viser at de lykkes: hele 9 av 10 nye kunder velger PrivatMegleren på anbefaling fra en eksisterende kunde.

En sjelden anledning

I over 20 år har Kristin og Ørjan laget gode minner i en funkisperle på Hjellestad. Nå er tiden inne for at en ny familie skal få skape sine minner her.

– På første visning var det nærmere 70 par innom

Boligmarkedet i Bergen har for alvor løsnet. Nylig solgte Stine Larsen i PrivatMegleren en enebolig i Ytre Sandviken hele 1.6 millioner over prisantydning.

Selger flest boliger i Damsgårdssundet

I PrivatMegleren jobber man målrettet for å skape den aller beste kundeopplevelsen. Undersøkelser viser da at man lykkes. Faktisk er hele 9 av 10 nye kunder anbefalt av en eksisterende kunde å benytte PrivatMegleren.

Treff alle potensielle kjøpere

En undersøkelse gjennomført av Respons Analyse, viser at andelen som oppgir å være aktivt på eiendomssøk er 8%, mens 33% er passive.

Fra usolgt til solgt

Selv etter flere visninger og fem nedprisinger, satt selger av en leilighet i Fredrik Meltzers vei igjen med ingen bud og en usolgt leilighet. Da ble Mona Larsen i PrivatMegleren Syd kontaktet. Kort tid etter var leiligheten solgt.

Opplever høy etterspørsel etter boliger i dette området

Frekhaug er en perle som har utviklet seg til et av de mest ettertraktede områdene for boligkjøpere i Nordhordland. – Boligmarkedet på Frekhaug opplever jeg som svært velfungerende.

Maritim perle i sjøkanten

Når man leter etter det ideelle hjemmet, kan en spesiell egenskap utgjøre hele forskjellen. Lønnevågvegen 151 på Nordstrøno er definitivt en slik eiendom – en maritim skatt ved sjøkanten, med en enestående kombinasjon av panoramautsikt, solrik plassering og en imponerende brygge.

Få din drømmebolig ved sjøen - kun 20 minutter fra Bergen sentrum

Mange drømmer om å bo ved sjøen med mulighet til å bade og dra ut med båt fra egen brygge. Det er imidlertid sjeldent at slike eiendommer kommer for salg i Bergen, og da gjerne med en høy prislapp. Nå har du muligheten til å sikre deg nettopp en slik eiendom, kun 20 minutter fra Bergen sentrum.

God rådgivning ga resultater

Mange boligselgere utsetter meglervalget til etter de har kjøpt ny bolig. Eiendomsmeglerne i PrivatMegleren ser tydelig forskjellen mellom et grundig planlagt boligsalg og det som skjer i hastverk.

– Føles nesten som å bo i en skog midt i byen

På idylliske Nordnes er det sjelden du kommer over boliger med sjenerøs størrelse. Blant unntakene er den romslige leiligheten i Haugeveien 11, som er fylt med historisk sjarm og karakter.

Når utleie gjør boligdrømmen mulig

Når to blir til tre og etter hvert kanskje fire blir det gjerne behov for ny bolig. Noen ganger blir også to familier én. Det kan være mye å holde orden på når man skal finne riktig bolig og beliggenhet.

Mer enn 90 personer på visning

Eiendomsmegler Mona Larsen kunne konstatere at over 90 personer var innom dørene og at budrunden endte 1,2 millioner kroner over prisantydning. Markedsføringen av funkisboligen på Milde var helt avgjørende for interessen, mener hun.

Klassisk bygårdsperle på Møhlenpris

– Det finnes ikke mange leiligheter på denne størrelsen i Bergen sentrum lenger. Her er det også mer sjel og sjarm enn det du finner i moderne bygg, forteller Christer Vikebø, eiendomsmegler i PrivatMegleren.

Mer enn 90 personer på visning

Eiendomsmegler Mona Larsen kunne konstatere at over 90 personer var innom dørene og at budrunden endte 1,2 millioner kroner over prisantydning. Markedsføringen av funkisboligen på Milde var helt avgjørende for interessen, mener hun.

Garantert solgt! Det skulle bare mangle

PrivatMegleren er så trygge på sin leveranse at de like greit garanterer at de klarer å selge boligen din til en pris du er fornøyd med. Klarer de det ikke, betaler du ingenting – og det helt uten bindingstid.

Garantert solgt! Det skulle bare mangle

PrivatMegleren er så trygge på sin leveranse at de like greit garanterer at de klarer å selge boligen din til en pris du er fornøyd med. Klarer de det ikke, betaler du ingenting – og det helt uten bindingstid.

Helt i toppen i Norge

Terese Helle er blant de tre beste eiendomsfullmektigene i hele PrivatMegleren. Den engasjerte megleren har gjennom 2022 vist hvorfor hun har gjort seg fortjent til prisen.

Tre råd å ta med seg inn i et nytt boligår

Boligprisen endte opp 0,5 prosent i Bergen i 2022. – Vi har hatt en god start på 2023. Basert på tidligere år mener vi at bunnen er bak oss, forteller eiendomsmegler i PrivatMegleren, Christer R. Vikebø.

Langt mer for pengene

I et boligmarked hvor mange opplever usikkerhet rundt sitt eget boligsalg, er det spesielt et område hvor det stadig slås nye prisrekorder og hvor etterspørselen er stor, særlig etter familieboliger.

Hvordan velger jeg rett megler?

Er du som boligselgere flest så er du opptatt av å oppnå høyest mulig pris for boligen. De fleste boligselgere gjør som Forbrukerrådet anbefaler – henter inn tilbud fra flere meglere for å sammenligne. Det å deretter velge den riktige megleren, er derimot ikke alltid like enkelt.

Klassisk bygårdsperle på Møhlenpris

– De bygger ikke leiligheter helt som dette lenger, så enkelt er det. Ordene tilhører Christer Vikebø, eiendomsmegler i PrivatMegleren. Den drevne megleren har solgt noen av byens flotteste leiligheter gjennom mer enn to tiår.

Perfekt for den som vil bytte ut eneboligen

– Svært mange leter etter leilighet i bykjernen når tiden er inne for å selge eneboligen. De høye kvadratmeterprisene medfører at mange må inngå kompromiss både på størrelse og antall rom.

Toppleilighet i attraktive Møllendal

Området Møllendal har hatt en fantastisk utvikling de senere år – og i årene som kommer vil det bare bli enda bedre.

Hvordan blir høstens boligpriser?

– Det er fortsatt knapphet på boliger i Bergen, forteller eiendomsmegler Christer Vikebø i PrivatMegleren. Etter en sommer med høye boligpriser kommer Vikebø nå med sine tanker om høstens boligmarked.

Med Byfjorden som nærmeste nabo

Med sjeldne mellomrom kommer det ekstra ettertraktede boliger ut på markedet. Måseskjærveien 16 i Sandviken er blant dem.

En av Bergens beste utsikter til salgs

Det er ytterst sjeldent det dukker opp en bolig til salgs på Lyngberget. Boligene med den spektakulære utsikten videreføres ofte i generasjoner, men nå er muligheten til å sikre seg en av Bergens beste utsikter her.

Øyen i byfjorden

De mest ettertraktede boligjuvelene kommer sjelden ut på markedet. Måseskjæret 18 i Sandviken er blant dem.

Noe mange overser

Gode bilder er ofte helt avgjørende for interessen, og til slutt salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand til å se for seg hvordan de selv kan få det der.

Dette kan være avgjørende for et godt boligsalg

Et boligsalg er ikke gjort over natten og prosessen kan ofte føles både uoversiktlig og overveldende. Inngår du derimot et godt samarbeid med en megler som bistår deg fra A-Å, kan du i større grad lene deg tilbake og følge meglerens råd og anbefalinger.

Ved sjøen, fjellet og byen

Like utenfor bykjernen i Ytre Sandviken finner man et idyllisk og barnevennlig nabolag. Og ikke minst – en fantastisk enebolig.

Hva skjer i boligmarkedet?

Etterspørselen etter familieboliger i og rundt Bergen er høy om dagen. Utbudet av rekkehus, tomannsboliger og eneboliger lar derimot vente på seg.

Ringes ned av mennesker som ønsker familieboliger

Vurderer du å selge bolig? Selg nå!

- Dersom en kunde hadde kommet til meg nå med tanker om å selge, hadde jeg virkelig anbefalt den personen å selge nå, sier eiendomsmeglerfullmektig, Terese Helle, i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen.

Eier du en familiebolig og går med tanker om å selge?

- Vi opplever en uvanlig stor etterspørsel etter familieboliger, sier eiendomsmegler Sivert Severinsen i PrivatMegleren Åsane.

Skyhøy etterspørsel etter familieboliger

I nesten alle områder er det mangel på familieboliger. – I år er det eksepsjonelt lite av denne typen boliger på markedet, sier eiendomsmegler og daglig leder Tom Jørgensen i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen.

Lange lister med interessenter på akkurat denne boligtypen

Dagens boligmarked er sterkt preget av at tilbudet er lavt og etterspørselen er høy. Flere meglere rapporterer om lange lister med interessenter som nærmest står i kø for å kjøpe familiebolig.

Kom i gang tidlig med valg av megler

Markedet er sultefôret på familieboliger og etterspørselen er skyhøy. Går du med tanker om å selge er det lurt å begynne med planlegging av salget allerede nå.

Eier du en familiebolig og går med tanker om å selge?

- Vi opplever en uvanlig stor etterspørsel etter familieboliger, sier eiendomsmegler Sivert Severinsen i PrivatMegleren Åsane.

Skyhøy etterspørsel etter familieboliger

I nesten alle områder er det mangel på familieboliger. – I år er det eksepsjonelt lite av denne typen boliger på markedet, sier eiendomsmegler og daglig leder Tom Jørgensen i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen.

Hvordan velger jeg rett megler?

Er du som boligselgere flest så er du opptatt av å oppnå høyest mulig pris for boligen. De fleste boligselgere gjør som Forbrukerrådet anbefaler – henter inn tilbud fra flere meglere for å sammenligne. Å velge den riktige megleren, er derimot ikke alltid like enkelt.

Et lunt hjem med praktisk beliggenhet for hele familien

Et boligbytte ligger ofte i kortene når to blir til tre og etter hvert kanskje fire. Christer R. Vikebø, megler i PrivatMegleren, forteller at barnefamilier flest har de samme kriteriene på toppen av listen.

Noe mange overser

Gode bilder er ofte helt avgjørende for interessen, og til slutt salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand til å se for seg hvordan de selv kan få det der.

Fra usolgt til solgt

Valg av megler kan være komplisert. Det er mange meglere å velge mellom og mye å tenke på. Men hva er egentlig viktig når du skal velge megler?

Oppnå boligdrømmen med utleie

Mange tenker ikke over de økonomiske fordelene ved kjøp av bolig med utleiedel. Det forteller Christer R. Vikebø, partner og megler i PrivatMegleren.

Betaler ingenting før boligen er solgt

– Vi hjelper deg med å klargjøre det fremtidige boligsalget, uten at det koster deg noe. Du betaler ingenting før boligen er solgt, sier Endre Bleie Haagensen i PrivatMegleren.

Drømmebolig i magiske omgivelser

Idyllisk og usjenert, to ord som beskriver eiendommen i Åstveitveien 62 godt. Her kan du trekke deg tilbake på den romslige terrassen og nyte panoramautsikten over Eidsvågen.

Tjenesten som hjelper deg å kjøpe den boligen du drømmer om

– Alle er opptatt av å gjøre et godt boligsalg. Hvorfor skal man ikke være opptatt av å gjøre et tilsvarende godt boligkjøp?

Et viktig valg for boligselger

Er du som boligselgere flest så er du opptatt av å oppnå høyest mulig pris for boligen. De fleste boligselgere gjør som Forbrukerrådet anbefaler – henter inn tilbud fra flere meglere for å sammenligne. Det deretter å velge den riktige megleren, er derimot ikke alltid like enkelt.

Dette er kjøpsmegling: bedre boligkjøp med en megler på din side

Har du sett Boligjakten på TV3? I hvert program får boligkjøpere hjelp til å gjøre et godt valg i boligmarkedet. Men visste du at også du kan få hjelp til boligkjøpet?

Derfor er denne bygårdsleiligheten ekstra attraktiv

– Det er ikke uvanlig at bygårdsleiligheter pusses opp. At hele bygg rehabiliteres, hører derimot til sjeldenhetene. Slik gir ekstra attraktive leiligheter.

Boligdrøm for barnefamilier

Boligbytte tvinger seg gjerne på når to blir tre og etter hvert kanskje fire. Christer R. Vikebø, megler i PrivatMegleren, forteller at barnefamilier flest har de samme kriteriene på toppen av listen.

Tidløs luksus ved Nordåsvannet

Eksklusivt, tidløst og praktfullt er tre ord som beskriver leilighetene i Marmorhagen. Her er det ikke spart på noe – og det er fortsatt mulig å sikre seg en leilighet.

Noe mange overser

Gode bilder er ofte helt avgjørende for interessen, og til slutt salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand til å se for seg hvordan de selv kan få det der.

Selger luksusdrømmen til stadig flere

Ingen eiendomsmeglere selger flere eiendommer i høy prisklasse enn PrivatMegleren. Faktisk står PrivatMegleren alene for rundt hvert fjerde boligsalg over ti millioner kroner i Bergen i siste tolv måneder.

Leilighet langs bybanen må ikke være dyrt

For både barnefamilier og voksne er det praktisk med leilighet med gangavstand fra bybanen. Ulempen er at leiligheter i nybygg langs skinnegangen har høy kvadratmeterpris, noe som gjerne resulterer i kompromiss på størrelse og antall rom.

Et barndomshjem ved sjøen

Sjelden har etterspørselen etter eneboliger i Bergen vært større. Stadig flere ser etter ny bolig – men hva er egentlig kriteriene for en drømmebolig?

HVORDAN VELGE MEGLER?

Er du som boligselgere flest så er du opptatt av å oppnå høyest mulig pris for boligen. De fleste boligselgere gjør som Forbrukerrådet anbefaler – henter inn tilbud fra flere meglere for å sammenligne. Det å deretter velge den riktige megleren, er derimot ikke alltid like enkelt.

Eventyrlig start for PrivatMeglerens nyeste talent

Una Helen Thoresen gjorde sitt første salg for PrivatMegleren allerede første dag på jobb 1. mars i år. Siden den gang har hun i snitt solgt en bolig annenhver dag.

Selger den praktfulle drømmeboligen

I 40 år har Aud Søilen og Rolf Brunstad laget gode minner i huset i Nils Langhelles vei 68. Nå ser de at tiden er inne for at en ny familie skal få skape sine minner her.

Ærverdig villa med historisk sus

Fra «Skjoldbu» kan du nyte utsikten over Nordåsvannet mens historien til eiendommen runger i veggene. Nå kan den praktfulle boligen og den herlige hagen bli din.

En sjelden anledning

Sjelden har etterspørselen etter eneboliger i Bergen vært større. Stadig flere ser etter drømmeboligen, men hva er egentlig kriteriene for en drømmebolig?

Ikke utsett boligsalget

Fuglene kvitrer, våren er her og det samme er høysesongen for boligsalg. Det gode markedet fra i fjor har vedvart og etterspørselen etter boliger er fortsatt høy.

Langt mer leilighet for pengene

– Svært mange leter etter bolig i bykjernen hvor kvadratmeterprisen er på det høyeste. Ofte medfører det å inngå kompromiss både på størrelse, antall rom og beliggenhet.

Fra usolgt til solgt

Valg av megler kan være komplisert. Det er mange meglere å velge mellom og mye å tenke på. Men hva er egentlig viktig når du skal velge megler?

Til topps i PrivatMegleren: – Jeg elsker jobben min!

Mona Larsen er kåret til årets eiendomsmeglerfullmektig i hele PrivatMegler-kjeden. Fra kontoret i Fana er hun klar på hva som må til av innsats for å havne i toppen.

Småbarnsfamiliens BOLIGDRØM

Boligbytte tvinger seg gjerne på når to blir tre og etter hvert kanskje fire. Noen ganger blir også to familier én. Det kan være mye å holde orden på når du skal finne riktig bolig og beliggenhet.

– Vi ser hvor mye hjelp folk trenger

Har du sett Boligjakten på TV3? I hvert program får boligkjøpere hjelp til å gjøre et godt valg i boligmarkedet. Men visste du at også du kan få hjelp til boligkjøpet?

- Vi ser hvor mye hjelp folk trenger

Har du sett Boligjakten på TV3? I hvert program får boligkjøpere hjelp til å gjøre et godt valg i boligmarkedet. Men visste du at også du kan få hjelp til boligkjøpet?

Svært godt hyttemarked på Geilo

Hyttemarkedet har vært svært godt siden sommeren i fjor, og farten ser ikke ut til å avta med det første. Pandemien har ført til at nordmenn flykter til nye paradis og særlig fjellparadiset frister mange.

Boligfotografens beste råd

Gode bilder er ofte helt avgjørende for interessen, og til slutt salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand til å se for seg hvordan de selv kan få det der.

Betaler ingenting før boligen er solgt

– Vi hjelper deg med å klargjøre det fremtidige boligsalget, uten at det koster deg noe. Du betaler ingenting før boligen er solgt, sier Kamilla Slettevoll i PrivatMegleren.

Boligfotografens beste råd

Gode bilder er ofte helt avgjørende for interessen, og til slutt salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand til å se for seg hvordan de selv kan få det der.

Gjør det enklere å flytte

Det finnes ingen tvil. Folk ønsker ikke bare hjelp til boligsalg, de vil også ha bistand i flytteprosessen.

TRYGT BOLIGSALG MED SALGSGARANTI

Ni av ti som selger bolig gjennom PrivatMegleren anbefaler venner og bekjente å gjøre det samme.

Dette er kjøpsmegling

Har du sett Boligjakten på TV3? I hvert program får boligkjøpere hjelp til å gjøre et godt valg i boligmarkedet. Er du oppmerksom på at det ikke bare er på TV man kan få hjelp? Du kan faktisk få hjelp når du skal kjøpe bolig i Bergen og omegn.

Gjør et godt boligkjøp

Har du sett Boligjakten på TV3? I hvert program får boligkjøpere hjelp til å gjøre et godt valg i boligmarkedet. Er du oppmerksom på at det ikke bare er på TV man kan få hjelp? Du kan faktisk få hjelp når du skal kjøpe bolig i Bergen og omegn.

Hemmeligheten bak et godt boligkjøp

Du har kanskje sett Boligjakten på TV? Programmet der meglere hjelper kjøpere med å gjøre gode boligkjøp? – Visste du at du også kan få tilsvarende hjelp når du skal kjøpe bolig?

Tjenesten der boligkjøpere også får hjelp til kjøp

Alle er opptatt av å gjøre et godt boligsalg. Hvorfor skal man ikke være opptatt av å gjøre et tilsvarende godt boligkjøp?

Tjenesten der boligkjøpere også får hjelp til kjøp

– Alle er opptatt av å gjøre et godt boligsalg. Hvorfor skal man ikke være opptatt av å gjøre et tilsvarende godt boligkjøp?

Fotografens beste råd

Skal du oppnå det beste resultatet ved salg av bolig kan ingenting overlates til tilfeldighetene. Kvaliteten på bildene som tas er en viktig faktor. – Dette overser svært mange når det skal selge bolig.

Spår godt novembermarked: - Selg boligen nå

Svært mange antar at det er en dårlig idé å selge mot slutten av året og utsetter salget til januar. Det er derimot flere gode grunner til å ikke utsette boligsalget.

Denne drømmeutsikten kan bli din

En av byens aller beste utsikter er nå til salgs. I tillegg får du både Byfjellene og Bergen sentrum som to av dine nærmeste naboer.

HVORDAN VELGE MEGLER?

De fleste boligselgere er opptatt av å oppnå høyest mulig pris for boligen, og henter gjerne inn tilbud fra flere megler. Å deretter å velge den riktige megleren, er ikke alltid like enkelt.

Bergens dyreste eiendommer

Det er nok ikke tilfeldig at det er PrivatMegleren som står for prisrekordene når det kommer til omsetning av eiendommer i høy prisklasse i Bergen. Det mest kjente salget er kanskje Hopnesvegen 120, som i sin tid ble solgt for 41 millioner kroner til bergensartisten Kygo.

Koronatiltak i boligmarkedet

– Vår jobb er ikke bare å oppnå en høy pris for boligen, vi skal også sørge for at man trygt kan bevege seg i boligmarkedet uten å være bekymret for smitte, forteller faglig leder i PrivatMegleren Lars Albertsen.

Beliggenhet er mer enn solforhold – gode idrettslag gir gode nabolag

Når man kjøper ny bolig blir man gjerne del av et nytt nabolag. I Ytre Sandviken samler idrettslaget nærmiljøet og knytter menneskene tettere sammen.

DET BARNEFAMILIER SER ETTER

Boligbytte tvinger seg gjerne på når to blir tre og etter hvert kanskje fire. Noen ganger blir også to familier én. Det kan være mye å holde orden på når man skal finne riktig bolig og beliggenhet.

God megling gir en vinn-vinn situasjon

Aksel Innvær er en dedikert, målrettet og profesjonell megler - som har mareritt om å flytte fra nedre Nattland.

Fornøyde kunder gir meg energi

En travlere salgssommer enn normalt holder Kamilla Slettevoll på kontoret, men én uke på rundreise på vestlandet skal hun unne seg.

Anna Marie Weel får brukt konkurranseinstinktet sitt hver dag på jobb

Til daglig slår hun prisrekorder i boligmarkedet, men en tur over Vidden med gode venner slår det meste for Weel.

Stian Grøtte er «sirkushesten» som elsker å hjelpe

Selv har eiendomsmegleren bygget drømmehuset, nå hjelper han andre med boligdrømmen.

VILLA AMTMANN SLO ALLE FORVENTNINGER

I mars ble det spådd nedgang for nybyggmarkedet. PrivatMegleren Nyeboliger Bergen viser nå sterk oppsving med Barlindhaug Eiendom AS sitt nye prosjekt.

SJELDEN PERLE TIL SALGS: Prakteiendom med historisk sus ytterst i havgapet

Det er langt mellom fritidsboligene som selges i skjærgården, og iallfall langt mellom eiendommer som ærverdige Vardøyna 20. Her har du fri sikt til storhavet, egen sjølinje med naust og en bolig fra 1885 hvor detaljer og historie er usedvanlig godt bevart.

ENEBOLIG SOLGT 1,4 MILLIONER OVER PRISANTYDNING

– Svært mange er på jakt etter familieboliger, jeg hadde ikke gruet meg for å selge nå, forteller eiendomsmegler Stine Larsen i PrivatMegleren.

Betaler ingenting før boligen er solgt

Vi hjelper deg med å klargjøre det fremtidige boligsalget, uten at det koster deg noe.

INTET SALG, INGEN REGNING

Vi hjelper deg med å forberede et fremtidig boligsalg, uten at det koster deg noe. – Du betaler ingenting før boligen er solgt, sier Christer R. Vikebø i PrivatMegleren.

BØR MAN SELGE BOLIGEN NÅ ELLER VENTE?

Det er liten tvil om at dagens situasjon påvirker det meste. Boligmarkedet er intet unntak. Både kjøpere og selgere er usikker på hvorledes de skal forholde seg.

Boligsalg under coronautbruddet

– Vi innfører nå tiltak for at vi skal kunne bistå boligselgere og -kjøpere under coronautbruddet, forteller faglig leder i PrivatMegleren Lars Albertsen.

PrivatMegleren lanserer ny tjeneste som gjør det enklere å flytte

Det er ingen tvil. Folk ønsker seg en behagelig opplevelse når de skal flytte. Både ved selve flyttingen, organiseringen før, under og etter. Derfor lanserer PrivatMegleren en helt ny tjeneste som gjør det enklere å flytte: Boligbytte.

SELGER HYTTEDRØMMER PÅ FJELLET

I ti år hadde Ådne Holestøl Hognerud langrennskiene på beina og riflen på ryggen. Når vi møter den avtroppende skiskytteren, sitter han i skibuksen på kontoret, og treffer blink på helt andre områder.

Be flere meglere om tilbud - meglerens beste råd

Skal du selge bolig bør du sette av tid på å finne riktig megler. Ifølge advokat og megler Lars Albertsen i Privatmegleren, er det vel verdt tiden du anvender.

DETTE ER KJØPSMEGLING – lønnsomme råd på veien

Ved salg av bolig er man opptatt av å velge riktig megler. Men visste du at et godt meglervalg ved kjøp av bolig også kan bli svært lønnsomt?

ARKITEKTONISK PERLE PÅ KALFARET

I et av byens fi neste strøk fi nner vi et hus i særklasse. Det fi nnes få bygninger som denne, og nå kan eiendommen i Kalfarveien 69A bli din.

GODE RÅD VED BOLIGBYTTE

Hva vi kjøper og hvordan vi selger i boligmarkedet kan påvirke både trivsel og økonomi. Vi har bedt en av Bergens mest erfarne meglere, Tom Jørgensen, om hans beste råd ved boligbytte.

PrivatMegleren ÅPNER NYTT KONTOR PÅ GEILO

Fra 14. desember vil eiendomsmeglerne ved Herland Eiendom Geilo bli en del av PrivatMegleren.

DERFOR BØR DU BRUKE TID PÅ MEGLERVALGET

– Når boligformuen skal forvaltes, er flertallet tjent med å ikke ta for stor risiko.

En ny bydel i sjøkanten

Få om noen selger flere boliger i Damsgårdssundet enn Kamilla Slettevoll i PrivatMegleren. Personlig har hun en sterk tro på området, noe som også skinner igjennom når hun selger bolig her.

SALGSGARANTI - trygghet for ønsket resultat

Om megleren du velger ikke er i stand til å oppnå en pris du vil akseptere, ønsker du ikke sitte igjen med en regning for en jobb som ikke er gjort. Ifølge Olav Fretland, eiendomsmegler i Privatmegleren Vikebø & Jørgensen, er dette likevel tilfelle for en rekke boligselgere.

Kjempegevinst eller helt bortkastet – DETTE ER LØNNSOM OPPUSSING

Det er noen investeringer man bør gjøre i forkant av et boligsalg, som viser seg å være ekstremt lønnsomt. Her er det viktig å gjøre riktig prioritering. Det er nemlig noen ting man absolutt bør la være å gjøre.

Her ser morgendagens NYE boliger dagens lys

Med god margin er PrivatMegleren Nyeboliger den største megleren på nybygg i Bergen. Det er kanskje ikke tilfeldig?

Dette er viktig for boligselgere på Askøy

At lokal kunnskap er viktig er ingen hemmelighet, det er også årsaken til at PrivatMegleren nå har ansatt Ørjan Lundal. Den erfarne megleren er oppvokst på Nordre Haugland og har gjennom årene opparbeidet seg et solid fotfeste i boligmarkedet på Askøy.

Sivert får ikke rush av å selge de dyreste boligene i Åsane

Sivert Severinsen forlot Marton til fordel for PrivatMegleren. Nå er megleren fra Åsane tilbake der han trives best – ute i felt, i Åsane.

I sommer er han både eiendomsmegler, forlover og friluftsmann.

Matias Trovik lever av nettverket og rennomèet sitt i en bransje med hard konkurranse.

For Ådne Horn har eiendomsmegling blitt en livsstil

Eiendomsmegleren henter mye energi fra fornøyde kunder og gode kollegaer.

– Meglerjobben i seg selv gir meg energi

Aksel Innvær er en dedikert, målrettet og profesjonell megler - som har mareritt om å flytte fra nedre Nattland.

– Den beste følelsen i verden er når kunder sier de ikke kan få takket oss nok

Jostein Mo er stå-på-megleren som henter energi fra å spise riktig, trene regelmessig – og se fotball.

Arild gjør alt for at boligselgere skal få best mulig betalt for boligen sin

Arild Vikøyr merker at interessen øker fra flytteklare bergensere. Han gleder seg til den nye veien åpner, og ikke minst til å vise frem boligperlene på Os til mange flere.

Stine Sandvik får fremdeles adrenalin-kick av budrunder

Møt Stine Larsen Sandvik. Kvinnen som har omsatt boliger for flest millioner kroner i Norge.

Kvalitetssikring trygger bolighandelen

Norge har verdens strengeste regler for eiendomsmegling. Likevel har PrivatMegleren i Bergen valgt å ta regelverket ett steg lenger. Resultatet er at selskapene ikke har en eneste fellende tvistesak i meglerklagenemden de siste tre årene.

En NY type eiendomsmegling

Hva er riktig pris for boligen? Husket du å sjekke alt som var vesentlig før du ga budet? Er dette egentlig boligen du drømmer om?

Dette er superlaget bak meglerne

Norge har verdens strengeste regler for eiendomsmegling. Andrelinjen i PrivatMegleren vokter kvaliteten og gir meglerne tid til å planlegge og gjennomføre det beste salget av boligen.

KJEMPEGEVINST ELLER HELT BORTKASTET? DETTE ER LØNNSOM OPPUSSING

Skal du selge bolig kan noen investeringer, være svært lønnsomme i forkant. Men legg pengene i riktige valg. Noen ting bør du absolutt la være å gjøre.

Inkluderende idrett i Sandviken

Når man kjøper ny bolig blir man gjerne del av et nytt nabolag. I Ytre Sandviken samler idrettslaget nærmiljøet og knytter sammen menneskene.

Tid for salg av enebolig!

Det har lenge vært enorm etterspørsel etter familieboliger i Bergen. Det er ikke nok boliger for salg til å kunne dekke behovet. Dette resulterer i stigende priser på familieboliger og rekkehus

Boligpriser er ferskvare

Vet du egentlig hva boligen din er verdt?

Sentrumsleilighet solgt 1,7 millioner over prisantydning

Boligprisene i Bergen steg med 1,8 prosent i mars. Aller størst var etterspørselen etter større sentrumsleiligheter.

På boligjakt? Slik unngår du å kjøpe «katta i sekken»

For de aller fleste er boligkjøp den største investeringen de gjør i livet, men mange kommer uforberedt på visning. Løsning? Dropp sjekklisten du har lastet ned fra nettet, og ta med deg en megler på visning i stedet.

Blant Norges beste

Da Ådne Arild Horn ble kontaktet av PrivatMegleren, sluttet han i jobben på dagen. Siden den gang har han utviklet seg til å bli en av landets mest omsettende eiendomsmeglerfullmektiger. I et marked preget av hard konkurranse, er han en av få som virkelig har lykkes.

Fra usolgt til solgt

Thomas Rabben (27) kjøpte ny leilighet i Bergen, men fikk ikke solgt den gamle. Løsningen viste seg å være Matias Trovik og PrivatMegleren.

Selger villadrømmen på Søreide: – Det har vært et eventyr å bo her

Det var boligkjærlighet ved første blikk for ekteparet Gunnar Haaland og Sissel Aarbakke da de oppdaget perlen på Søreide. Nå kan den fortryllende villaen bli din.

Nytt år, nye budrunder

Bergen gikk hardt ut fra start i boligåret 2018, prisoppgangen på 3,9 prosent var høyest i landet.

Te bydn med mjelk

Selge bolig i 2019?

Skal du selge bolig på nyåret, bør du bruke tid på å finne riktig megler. Ifølge advokat Lars Albertsen i Privatmegleren, er det gull verdt.

Kjempegevinst eller helt bortkastet - dette er lønnsom oppussing

Skal du selge bolig kan noen investeringer være ekstremt lønnsomme i forkant. Men legg pengene i riktige valg. Noen ting bør du absolutt la være å gjøre.

Bergens dyreste eiendommer

Det er ikke tilfeldig at den dyreste leiligheten og den dyreste enebolig som noensinne er solgt i Bergen, er solgt av PrivatMegleren. Nylig sprengtes Tom Jørgensen selskapets gamle prisrekord, da han solgte Hopnesvegen 120 for 41 millioner kroner.

Fra shipping i tankene til megling i hjertet: Møt PrivatMeglerens siste ansettelse

PrivatMeglerens siste ansettelse gir vind i seilene. Det skulle bare mangle ettersom megleren har gått på “salgsskole” siden 10-årsalderen.

Et sterkere og sunnere nabolag

I Ytre Sandviken samler Idrettslaget Sandviken nærmiljøet og knytter sammen menneskene til et sterkere og sunnere nabolag.

Helt Privat: Terje Bach er bygdegutten som slo seg opp i byen

En tilfeldighet førte til at Terje Bach ble eiendomsmegler i 2004. Siden den gang har han ikke sett seg tilbake.

Stine Sandvik får fremdeles adrenalin-kick av budrunder

Møt Stine Larsen Sandvik. Kvinnen som har omsatt boliger for flest millioner kroner i Norge.

Einar Strand jobber effektivt og strukturert. Det har gitt formidable salgstall.

På 15 dager solgte han 20 boliger. Møt eiendomsmegleren som går under kallenavnet «Kongen av sentrum».

Karianne Igelkjøn synes visninger er noe av det kjekkeste med jobben, gitt at de er fri for slanger!

På få år har Karianne Igelkjøn bidratt til at PrivatMegleren Nyeboliger i dag er Bergens største selskap innen omsetning av nye boliger.

En perle «på toppen av verden»

I 2009 sto en helt unik bolig ferdig i Hordvik. Megler Christer Vikebø vedgår at det fort går inflasjon i ord som unik og særpreg i hans bransje, men er sikker på at boligen i Olderkjerret 139 har gjort seg fortjent til begge to.

Et studie i studentboligsalg

Den hektiske tiden for salg av studentvennlige boliger er i gang. Fantes det et studie i salg av studentvennlige boliger, ville Einar Strand trolig vært læremesteren.

Boligdrømmen med plass til det gode liv

I jakten på det gode liv, er det viktig at huset har plass til drømmene dine.

Psykologen - om psykologien i boligmarkedet

Bolighandel dreier seg om primærbehovet vårt: tak over hodet. Samtidig handler det om en av de største kapitalvarene vi har. Følelser og fornuft er gjerne i helspenn når vi snakker om bolig. Så hva gjør dette med psykologien i boligmarkedet?

Meglerstanden på museum

Til tross for at færre selger boligen selv og bruken av eiendomsmegler er høyere enn på lenge, fortalte nylig sjef for «selg-selv» tjenesten Propr til e24.no, at flere meglere må stålsette seg for sviktende livsgrunnlag i årene fremover.

Prisene rett opp i januar – vil det fortsette?

Boligprisene i Bergen steg med 3,9 prosent i januar. – Vi ser at antall solgte boliger er opp nesten 10 prosent sammenlignet med samme måned i fjor, det lover godt, forteller Christer Vikebø i PrivatMegleren.

Boligmarkedet på Laksevåg

Er du som folk flest liker du kanskje å følge litt med i det lokale boligmarkedet. Megler Terje Bach liker også å følge med i sitt lokale marked. Her forteller han deg litt om markedet der han bor, på Laksevåg.

Bergens dyreste bolig i 2017 - og boligpris i 2018

Tradisjon tro synses det mye rundt boligpris ved inngangen til et nytt år. Daglig leder i Privatmegleren Vikebø & Jørgensen, Tom Jørgensen, mener man skal ta spådommer i mediene med en klype salt.

SUPERLAGET bak meglerne

Norge har verdens strengeste regler for eiendomsmegling. Andrelinjen i PrivatMegleren vokter kvaliteten og gir meglerne tid til å jakte prisrekordene.

Skal du selge bolig i løpet av 2019?

Som boligselger har du mye å vinne på å kontakte megler når de første tankene om boligbytte melder seg, fremfor å vente til du har kjøpt ny bolig.

Norgesmesteren fra Bergen - om å løpe i 24 timer

Det krever ekstreme forberedelser, nesten umenneskelig utholdenhet og gode støttespillere. Nylig vant bergenseren Bjørn Tore NM-gull i 24-timersløp. PrivatMegleren holdt følge hele veien.

Før du velger megler: Dette bør du se etter

Styr unna de klassiske tabbene når du velger eiendomsmegler. Her er tipsene som sikrer deg et godt resultat.

Intet salg – ingen regning

Som boligselger er du opptatt av å gjøre den beste avtalen når boligen selges. Er du like tydelig på hva som er viktig når du velger megler?

Vestlandets største meglerhus av nye boliger

Det er høy aktivitet på boligutviklingsfronten i regionen vår. Blant flere tilbydere er PrivatMegleren Nyeboliger Bergen det meglerhuset med størst kompetanse og volum innen nye boligprosjekter.

Godt boligmarked i Nordhordland

​- Det er mange på boligjakt i Nordhordland, men det helt store utbudet av boliger har uteblitt denne høsten. Dette forteller Magnus Nilsen i PrivatMegleren i Nordhordland.

Tomt til salgs?

Har du en ubebygd tomt? Da kan det være lønnsomt å ringe Yngve Fløisand i PrivatMegleren Nyeboliger.

Den smarte boligselgers garanti

Det mangler ikke på råd når det kommer til valg av eiendomsmegler. Ifølge Arne Haugland i PrivatMegleren Syd er det derimot ett råd som ikke blir gitt i tilstrekkelig grad; pass på å lese gjennom vilkårene i avtalen du inngår.

Delta i tegnekonkurransen på helgens boligmesse

PrivatMegleren er på plass på Boligmessen i Vestlandshallen 8. – 10.september. Her blir det moro for store og små, velkommen!

#SPØR OSS

– Uansett hva du lurer på rundt bolighandel, ikke nøl med å spørre PrivatMegleren

Et bilde kan si langt mer enn tusen ord

Om det er én ting fotografen med 5000 boligfotooppdrag på linsen skal råde selgerne til, er det å rydde.

Nedgang som forventet, men fortsatt god fart i markedet

Nedgangen for boligprisene i juli er regelen ikke unntaket, forteller Tom Jørgensen i PrivatMegleren. Prisene falt med 0,6 prosent i Bergen.

Suksess i vest

Snart seks måneder etter at PrivatMegleren åpner dørene til det helt nye kontoret på Vestkanten, kan daglig leder Anders Sagenes fastslå at det har vært en ubetinget suksess.

Meglerparet Sagenes er perfekt match

God logistikk, forståelsesfulle besteforeldre og felles aktivitetskalender er nøkkelen til suksess for det travle meglerparet Sagenes.

Fem kjappe med eiendomsmegler Stine Larsen Sandvik

Stine har i flere år kjempet helt i toppen av PrivatMegleren hva gjelder omsetning av bolig, det er tidkrevende. Betyr det i så tilfelle at supermegleren står opp grytidlig eller jobber hun sene nattetimer? Finn ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med megler Remy Brekke

Skal du kjøpe helt ny bolig er det ikke unsannsynlig at du vil møte på denne trivelige megleren. Remy er en av våre mest erfarne nyboligmeglere og forteller selv at han er glad i jobben sin. Men hva annet liker han å gjøre og er han glad i å stå opp om morgenen? Finn ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med megler Terje Bach

Terje Bach er blant byens mest omsettende meglere og sier selv at han er svært glad i jobben sin. Men hva gjør en supermegler når han ikke selger hus? Finn ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med megler Ximena Sagenes

Ingen selger flere nye boliger i Bergen enn prosjektmegler Ximena Sagenes. Selv bor hun i enebolig, men hun foretrekker leilighet. Hvorfor finner du ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med megler Andreas Rasmussen

Den blide og erfarne megleren Andreas Rasmussen finner du på vårt nyeste kontor på Vestkanten. Hans to drømmedestinasjoner temmelig ulik. Finn ut hvor Andreas gjerne reiser i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med eiendomsmegler Arne Haugland

Når eiendomsmegler Arne Haugland ikke selger bolig, trives han godt i fritt fall. Være seg i fallskjerm eller fra stupebrettet. Men hvor ligger Arnes drømmedstinasjon Tofo? Finn ut i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med eiendomsmegler Einar Strand

Han er blant meglerne som selger mest i hele Norge. Men hva foretrekker han å gjøre på når han ikke selger hus? Få svar i dette lynkjappe sommerintervjeut.

Den «doldise» byplanleggeren i Bergen

Det kan hende du ikke vet hvem han er, men Yngve Fløisand har satt sitt preg på boligutvikling i Bergen i en årrekke.

Fem kjappe med Yngve Fløisand

Yngve Fløisand er daglig leder for Bergense desidert største nybyggmegler, PrivatMegleren Nyeboliger Bergen. Men hva liker Yngve å gjøre de få timene i døgnet hvor han ikke er på jobb? Finn svaret i dette lynkjappe sommerintervjuet.

Fem kjappe med eiendomsmeglerfullmektig Ådne Horn.

Få om noen har hatt en like god start på meglerkarieren som Ådne Horn. Men hva er favorittretten til en av byens fremtidige meglerstjerner? I dette lynkjappe sommerintervjuet får du svar.

Hvordan er det å leve med en megler?

Endre Larsen Sandvik er gift med en av landets mest profilerte meglere. Hvordan er det å leve med en travel megler?

Bergens heteste boligmarked

Mens prisveksten i Bergen siste 12 måneder kun kan skilte med moderat prisvekst på 3 prosent, har eneboligprisene Bergenhus bydel steget over 14 prosent. Dette er på samme nivå som Oslo.

Bergens dyreste eiendommer

Det er neppe tilfeldig at den dyreste leiligheten og den dyreste enebolig som noensinne er solgt i Bergen, er solgt av PrivatMegleren. Når eiendommer i den øvre delen i boligmarkedet skal selges, foretrekker flertallet av selgere å benytte seg av PrivatMegleren

Bo midt i ferieparadiset ved havet

På Storebø Brygge i havgapet i Austevoll finner du garantert roen. Bare en liten fergetur fra Bergen ligger noe av det beste vestlandsnaturen kan gi. Her kan du fiske, padle, bade, ta en båttur og nyte livet i en ny bolig.

Overbevisning

Visningen er arenaen hvor megler skal finne ut hvem interessentene er og etterpå legge slagplanen for budrunden. Derfor er en vellykket visning avgjørende for et godt salg, sier Arild Vikøyr, megler og partner i PrivatMegleren Vikøyr & Brandt.

Høysesongen for bolighandel er i anmarsj: Få stjernemeglernes hjelp ved boligkjøpet

Plutselig ser du drømmeboligen til salgs. Hva gjør du? Ofte har ikke kjøperen annet å støtte seg til enn magefølelsen når beslutningen skal tas. Heldigvis finnes det hjelp for den som skal kjøpe bolig.

Går for gull med ultrakongen

PrivatMegleren i Bergen forlenger sponsoravtale med ultraløper Bjørn Tore Kronen Taranger. I år går han for tittelen verdensmester.

Opplev Sotras nye kystperle

De to første byggene i det som blir knutepunktet i Sotra Kystby reiser seg, og endelig er det mulig å se hvordan boligdrømmen blir seende ut. Bli med på visning søndag 2. april kl. 14:00 – 15:00.

Ikke glem å stille klokken

Natt til søndag klokken 02.00 starter nok en gang sommertiden, noe som betyr at klokken skal stilles én time fram og at vi har lysere kvelder i vente.

Velkommen til åpningsfest

Privatmegleren Vest og Nordea inviterer til åpningsfest lørdag 11. februar på Vestkanten. Her blir det moro for store og små, velkommen!

PrivatMegleren og Nordea åpner kontor på Vestkanten

- Enten du trenger banktjenester, skal kjøpe eller selge bolig, står et stort apparat klart til å hjelpe deg.

Neste stopp Råstølen

I Råstølen Park i Steinsvikvegen har du både Bybanen og naturen like utenfor inngangsdøren.

Boligåret i Bergen 2017

-Det er ikke usannsynlig at boligprisen i Bergen stiger med ni til ti prosent i 2017, sier megler og partner i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen, Tom Jørgensen.

Bakeren rev hele leiligheten før salg

Megler Christer Vikebø mer enn antydet at den lille leiligheten hadde potensial. Men først måtte boligselger Terje Skaar gjøre en del nødvendige grep. Skaar rev like godt hele leiligheten.

Gode råd til boligselgere i 2017

Det er langt klokere å kontakte megler når de første tankene om boligbytte begynner å melde seg, enn å ta kontakt etter at du har kjøpt ny bolig. Det sier Stine Larsen Sandvik, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren.

Derfor er Movember viktig for megleren

Megler Bjørn Arne Braathen fikk påvist prostatakreft bare 44 år gammel. Han bruker november for å fronte «Movember» og vil se flest mulig menn med bart.

HØSTJAKT PÅ FAMILIEBOLIGER

Det må ikke være sommer og sol for at du skal selge boligen din. Høsten har vist seg å være en god tid for å treffe blink med kjøp og salg av familieboliger.

Ekstreme prestasjoner

I dag klokken 10:00 går startskuddet for ett av de mest ekstreme løpene i verden: Europamesterskap i 24-timersløp. PrivatMegleren er med hele veien.

Gratulerer Cecilia!

I kveld kan proffbokser og verdensmester The First Lady, Cecilia Brækhus, endelig bokse på hjemmebane. Brækhus har jobbet hardt og målrettet gjennom hele sin karriere. Med hovedsponsor PrivatMegleren i ryggen er hun klar for den første kampen i Norge.

Et sjeldent boligprosjekt

I mer enn ti år har Christian Foss i Skjoldnes Utvikling AS jobbet med å finslipe det som blir Bergens nye boligdrøm. Fra og med i dag kan du sikre deg en bolig dette svært spennende boligresort-prosjektet. Velkommen til Skjoldnes.

En ny fjellside i Bergen Vest vokser frem

JM er i gang med byggingen av det som blir et nytt, spennende og sentralt utbyggingsområde på Lyderhorn. Her får du flott natur, god utsikt og utmerkede solforhold. Leidarkollen blir det perfekte stedet, midt mellom Bergen sentrum og alle butikk- og servicetilbudene vest for byen.

Boligkjøperens supermegler for din bolig

De er eksperter på salg av bolig, men visste du at to av våre mest erfarne meglere i tillegg kan hjelpe deg med boligkjøp? «Boligkjøpet» er en gratis applikasjon, laget av to svært erfarne eiendomsmeglere, nemlig Christer Vikebø og Tom Jørgensen.

Superlaget bak meglerne

Norge har verdens strengeste regler for eiendomsmegling. Derfor har PrivatMegleren egne spesialister som sikrer og dobbeltsjekker hver eneste detalj slik at megleren kan fokusere på det viktigste – å selge boligen for den beste prisen.

Har aldri sett seg tilbake

Hva gjør at man lykkes og trives i en jobb? Etter tolv suksessfulle år som eiendomsmegler, er det interessant å høre hvorfor Terje Bach ble eiendomsmegler. Var det iskald beregning, ren tilfeldighet, eller var det kanskje flaks?

Tjue år i bransjen

Det har skjedd mye i eiendomsbransjen de siste årene. Det vet Stian Grøtte alt om.

Forelsket seg i megleryrket

Eiendomsmegler Andreas Rasmussens interesse for boligmarkedet våknet da han selv kjøpte sin første leilighet i begynnelsen av tjueårene. – Dermed var det gjort. Jeg falt for hele konseptet og ble megler.

Endte tilfeldig opp som eiendomsmegler. Nå har 36-åringen solgt over 1500 boliger.

Ximena Andrea Sagenes fra Bergen har markert seg kraftig på omsetningsrekordlisten. Bare i 2015 solgte hun boliger til en samlet verdi på 650 millioner. Det krever sin kvinne.

Hva gjør de beste meglerne gode?

Om du skal selge bolig, er det utvilsomt mye å hente på å velge riktig megler. Et godt meglervalg kan utgjøre store forskjeller i salgspris. Derfor er PrivatMegleren opptatt av å ansette de beste i bransjen. Felles for dem er deres lidenskap for yrket og ikke minst: De har alltid har kunden i førersetet.

Har de mest populære nybyggprosjektene

Mer enn 400 personer har meldt sin interesse for Skjoldnes, og folk er ivrige etter å sikre seg leilighet ved traseen til Bybanen mot Flesland. I tillegg bygges det nå populære prosjekter på Straume og Austevoll.

Gode råd til maratonløperen

Sammen med PrivatMegleren svarer ultraløper Bjørn Tore Kronen Taranger på spørsmålene mange lurer på.

Ultra-prestasjoner

Enten du er blant dem som skal løpe halv- eller helmaraton, eller du skal stå på sidelinjen og heie, kan de fleste enes om at både halvmaraton og maraton er lange løp. Men det finnes dem som syns maraton blir altfor kort.

The First Lady

PrivatMegleren er hovedsponsor til The First Lady, verdensmester i boksing, og ikke minst, bergenseren Cecilia Brækhus. Sponsoratet betyr mye for Brækhus, men kanskje like mye for meglerne som har en verdensmester å se opp til.

Overbevisning

Visningen er arenaen hvor megler skal finne ut av hvem interessentene er og etterpå legge slagplanen for budrunden. Derfor er en vellykket visning avgjørende for et godt salg, sier Arild Vikøyr, megler og partner i PrivatMegleren Vikøyr & Brandt.

Få mest mulig ut av boligsalget ditt!

Hva er boligen din verdt? Hvor mye kan du selge den for? Svaret er ikke alltid det samme. Med valg av riktig megler kan du sitte igjen med flere årsinntekter i gevinst.

Privatmegleren med ny profil

Privatmegleren har alltid vært langt fremme med bruk av teknologi, markedsføring og utarbeidelse av boligprospekt. Nå har Privatmegleren fått en helt ny profil som er skarpere, tydeligere og står i bedre stil til kvaliteten og leveransen på meglertjenestene.

SLIK VELGER DU RIKTIG MEGLER -FOR DEG OG DIN BOLIG

Å velge riktig megler kan være en mer omfattende prosess enn det du først hadde sett for deg.

Et bilde selger mer enn tusen ord

Gode bilder av boligen avgjør om folk kommer på visning eller ikke. Fotograf Nicolas Langvand og Privatmegleren har siden oppstarten vært i front i utviklingen av boligfotografering.

Eksklusive leiligheter på Nordås

Nausthaugen Panorama er et unikt prosjekt i Bergen. Med fantastisk panoramautsikt over Nordåsvannet skal seks gjennomgående leiligheter bygges. – To er allerede solgt, og vi er sikre på at resterende også selges raskt, sier Tom Jørgensen hos Privatmegleren.

Te bydn med mjelk

Så var det disse spådommene om boligpris

Her kommer den virkelig dårlige nyheten; det kalles spådommer med god grunn. Historisk sett har faktisk ingen med stø hånd klart å forutse utviklingen i boligprisene. Det finnes heller ingen allment akseptert modell for å beregne hvordan boligprisene beveger seg på kort sikt. Resultatet er at det benyttes flere ulike metoder som ikke overraskende igjen gir stor variasjon i anslagene.

En supermegler vender tilbake

Rollen som supermegler har vært byttet ut med rollen som supermamma. Nå er permisjonstiden over og Privatmeglerens Stine L. Sandvik er forberedt på å snu hverdagen på hodet igjen.

Når boligen finner deg

Når den gjennomsnittlige boligselgeren setter seg ned for å prate med eiendomsmeglere er det med et mål for øye - høy salgssum. Ifølge megler og partner i Privatmegleren Christer Vikebø, betyr det derimot i realiteten lite hva man som boligselger eller megler mener en bolig er verdt.

TAKK FOR TILLITEN

– For oss er boligsalg en del av hverdagen. Vi er derimot oppmerksom på at det for deg som boligselger er en sjelden anledning.

Mer enn tusen ord

I et marked som oversvømmes av superlativer som trivelig, moderne, barnevennlig og lekker, vil boligens presentasjon si mer enn tusen ord.

Nytenkning innen prosjekt

I 13 år har Yngve Fløisand vært leder for boligutvikleren JM i Hordaland. Fra 1. august går han fra JM til Privatmegleren. Der skal han ikke ta opp konkurransen med eiendomsmeglerne om å selge flest boliger, men lede og være medeier i det nyopprettet kompetansehuset for nybygg.

Gode råd til boligjakten

En undersøkelse foretatt av Privatmegleren avdekket at 36 prosent av boligkjøperne i Bergensregionen brukte under en time på boligkjøpet. Realiteten er altså at mange bruker mer tid på kjøp av tørketrommel og TV enn bolig.

Antall boliger for salg stuper

Antall boliger til salgs har falt kraftig de siste ukene. I uke 27 ble det i Bergen solgt 122 boliger, mens det kun ble annonsert 42 nye boliger.

DEN SMARTE BOLIGKJØPER

Omsetningshastigheten for boliger i Bergen var i juni 13 dager. Når boliger går så raskt unna er det nærmest en selvfølge at den som skal bytte bolig kjøper ny før de selger den gamle. Boligkjøp kan derimot være vel så vrient som et salg, likevel ber vi i overraskende liten grad om profesjonell hjelp til kjøp.

Supersalg i sommervarme

Skal du selge bolig? Da har svært mange en formening om hvordan og når du bør gjøre det. Noen tidspunkt skal være svært gunstig. Andre ikke. Men er det virkelig slik?

Bare det beste

Det er ingen hemmelighet. Boligselgere ønsker å oppnå høyest mulig pris for boligen. I tråd med at teknologien blomstrer svinner det kjente og kjære. Nye muligheter dukker opp. I følge Anders Sagenes, daglig leder i PRIVATmegleren Bergen Vest er det derfor viktigere enn noen gang å vite akkurat hva du som boligselger skal se etter.

DIN DRØMMEBOLIG

Denne våren har PRIVATmegleren Syd flyttet fra anonyme lokaler i Laguneparken, til nye lokaler i Nesttunvegen 104 på Nesttun. For å feire flyttingen inviterte vi forrige lørdag til åpningsfest med is og brus, ballonger og tegnekonkurranse.

KLAR TIL KAMP

Einar Strand vet hva som forventes av ham i jobben. Han skal selge noe av det mest dyrebare du har og han må levere. Det er også det han elsker med denne jobben.

Megleren utgjør en forskjell

Du trenger ikke tvile. Det er forskjell på meglere.

SYNLIGHET, SYNLIGHET OG SYNLIGHET

Tor Ramsøy returnerer til Privatmegleren etter tre år i Eiendomsmegler Vest. Først og fremst gleder han seg til å kunne legge enda mer kraft i markedsføringen av boliger.

Romplakater hever visningen

Det høres kanskje litt uelegant ut, men romplakater er både elegant, salgsfremmende og hever nivået på visningen.

Størst på kostbare boliger

Ingen er større enn PRIVATmegleren på salg av boliger til over åtte millioner kroner i Bergen og Hordaland. Ingen bruker flere kanaler for å identifisere den mest verdifulle budgiveren.

Velkommen til Nesttunveien 104

PRIVATmegleren flytter i disse dager inn i landemerket Nesttunveien 104. Navneskiltet viser med all tydelighet hvem som nå bor i det ærverdige huset i sentrum av Nesttun.

Megleren påvirker boligkjøpet

Hele 65 prosent av landets befolkning er overbevist om at eiendomsmegleren er med på å påvirke prisen ved boligsalg, viser undersøkelse.

Gratis meglerhjelp

Eiendomsmeglerne Christer Vikebø og Tom Jørgensen har utviklet appen «Boligkjøpet». I forrige uke kom svaret på en nasjonal undersøkelse fra Infact som viser at 75 prosent av de spurte vet for lite om boligkjøp.